Strýcová a Kraus: S exmilencem Agáty v jedné posteli! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Strýcová a Kraus: S exmilencem Agáty v jedné posteli!

David Kraus a Bára Strýcová
David Kraus a Bára Strýcová (Dereck Hard)

V nabitých diářích se jim podařilo najít kousek volného času, a tak se Barbora Strýcová a David Kraus rozhodli pro dobrou věc. Nafotili sérii fotek, která má ukazovat, že příliš mnoho času s mobilem v ruce může vztahu škodit.

Sérii snímků na téma mezilidské vztahy nafotil Dereck Hard, o kterém se spekulovalo, že byl milencem Agáty Prachařové. Ten si spolupráci nemůže vynachválit. „Pro mě osobně to bylo naprosto skvělé focení. David s Bárou jsou podle mě vůbec ten nejlepší pár v této zemi a jejich láska je tak opravdová, že by jim mohl leckdo fakt závidět,“ svěřil Blesku fotograf s tím, že focení s nimi byla hračka.

Jediný problém s focením byl totiž vhodný termín, který by vyhovoval všem třem, protože jejich diáře jsou věčně plné. Nakonec se to ale podařilo. „Bylo to nejlepší a nejrychlejší focení tohohle roku. Dereck Hard je úžasňák,“ pochválil spolupráci s Dereckem Kraus.

 David Kraus přiznal, kdo mu nesmí do postele!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.