Rozpačité narozeniny Žilkové: ULTIMÁTUM od manžela! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Rozpačité narozeniny Žilkové: ULTIMÁTUM od manžela!

Veronika Žilková s manželem Martinem Stropnickým.
Veronika Žilková s manželem Martinem Stropnickým.

Oblíbená herečka oslavila 56. narozeniny ve společnosti svých dvou synů Vincenta (20) a Cyrila (28). Oslava se bohužel musela obejít bez Martina Stropnického (56). Ba co víc, od zaneprázdněného ministra dostala oslavenkyně naprosto nevhodný dárek, navíc opepřený málem ultimátem!

Synové Veroniky Žilkové vyvezli svoji mámu na výlet a strávili s ní skoro dva dny mimo Prahu. „Vyjeli jsem na túru po zámcích a skončili v Lázních Bělohrad, kde jsem měla vystoupení s Halinou Pawlowskou a Jaroslavem Hutkou,“ prozradila Žilková Blesku.

I přestože herečka slavila narozeniny bez manžela Martina Stropnického, svůj den si užila a narozeninový dárek Stropnický poslal po svých synech. A co herečka dostala? „Hodinky a šedý svetr, přestože musí vědět, že šedou nesnáším! Napsal mi k tomu i vzkaz, že je čas, abych začala mít ráda věci, jaké má rád on,“ rozpačitě okomentovala dar-nedar a "ultimátum" od manžela herečka. Od svého mladšího syna Vincenta dostala přáníčko k 15. narozeninám. „On vždycky koupí něco podobného, a vždycky to tím vyhraje,“ řekla Žilková Blesku.

16. 10. – Osudové datum Žilkové, poznala dva manžele!

Šestnáctý říjen není pro herečku významný pouze z důvodu narozenin, ale také z důvodu, že na své narozeniny kdysi poznala oba své předchozí manžely Marka Navrátila (†55) a Jiřího Hanycha (59).

Nejhorší vánoční dárek Žilkové? Herečka promluvila o traumatu z dětství!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.