Gay Stropnický: Je nás v politice víc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Gay Stropnický: Je nás v politice víc!

Matěj Stropnický potvrdil vztah s Danielem Krejčíkem.
Matěj Stropnický potvrdil vztah s Danielem Krejčíkem. (Archiv Blesku)

Poté, co herec Daniel Krejčík (23) prozradil, že je milenec Matěje Stropnického (34), šéf Strany zelených, na to nechtěl vůbec reagovat a věnovat se pouze politice. S odstupem času, ale mladý politik změnil názor a promluvil.

Šéf strany Zelených se konečně vyjádřil ke vztahu s mladým hercem Danielem Krejčíkem, kterého čtenáři mohli vidět v seriálu Ordinace v růžové zahradě. „Je to tak, chodím s Danielem Krejčíkem, je to skvělej kluk,“ prozradil Stropnický Blesku.

Přestože Stropnický momentálně udržuje vztah s mužem, dříve měl vztah i se ženami. „V době, kdy jsem tyto vztahy prožíval a udržoval, tak jsem byl nadmíru spokojený a jednalo se o něco velmi příjemného,“ řekl Blesku.

Otázkou zůstává, proč Stropnický svoji orientaci tak dlouho tajil a proč se ke vztahu s Krejčíkem nechtěl zpočátku vyjadřovat. „Já osobně jsem si chtěl chránit své soukromí. Hlavní důvod, proč tento rozhovor dělám, je, že chci dát stop spekulacím a veřejně promluvit. V české politice jsem zřejmě první, přestože je v jiných stranách taky řada homosexuálů,“ prozradil exkluzivně Blesku.

Matěj Stropnický se svoji homosexualitou své rodině svěřil již v pubertě a se svým otcem, poslancem, Martinem Stropnickým má vztah dobrý…„Názorově se nesejdeme pouze na téma Andreje Babiše.“ řekl Blesku Matěj.

Volební klip - Zelení:




Přečtěte si
rezacek
19. 10. 2017 • 21:41

Já zas doufám, že to odradí poslední slušný lidi. Zelenej a ještě k tomu teplej, to už je trochu moc.

panamira
19. 10. 2017 • 20:20

Fifipírko Stropa, vyznání hulibrka.

stekavypes
19. 10. 2017 • 19:42

No to se nedivím,že ta politika takhle vypadá,když na přemýšlení nepoužívají mozek,ale něco úplně jiného

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.