Heidi Janků (54): RADIKÁLNÍ KROK PO SMRTI MANŽELA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Heidi Janků (54): RADIKÁLNÍ KROK PO SMRTI MANŽELA!

Heidi Janků
Heidi Janků (pro Aha! - Petr Kozlík)

Učinila zásadní krok! Heidi Janků (54) zahání smutek po milovaném manželovi
Ivu Pavlíkovi (†84) prací. Rozhodnutí pro ni bylo o to těžší, že se vrací do televize, kde už jí jednou ukázali dveře.

Heidi se s diváky na obrazovkách rozloučila v lednu 2016, kdy se televize rozhodla její erotickou show Intim po třech letech stáhnout.  Přestože už pár měsíců před tím tušila, že není sledovanost tak úspěšná a smlouva, kterou měla vždy na půl roku, jí nebude v prosinci prodloužena, dostala od TV Barrandov výpověď pouze e-mailem.

„Byla jsem tehdy smutná, ale zase jsem věděla, že ten Intim už má své odtočené. Jsem ale hrozně ráda, že se na mě zase obrátili,“ svěřila Heidi s tím, že ji televize oslovila podruhé, aby se stala novou moderátorkou pořadu Aféry. „Nabídka už padla jednou, před pár týdny, a já jsem se ještě necítila na to, abych se vrátila na obrazovku. Když ale přišla podruhé, tak jsem si řekla, že potřetí už by nemusela přijít, a s radostí jsem ji přijala,“ řekla Janků, jež se stále dostává ze smrti svého muže, který ji opustil v srpnu.

„Už jsem točila v úterý. Poprvé by se mělo vysílat příští týden 25. října, ale možná bych doporučila, podívejte se až na třetí nebo čtvrtý díl,“ dodala se smíchem moderátorka, která v pořadu nahradí stávajícího moderátora Michala Jagelku (40). Ten v dubnu nahradil Kateřinu Kristelovou (37).

Učí se za pochodu

Heidi na sobě poslední dny pracuje. „Je to něco jiného a já se to samozřejmě učím pochodu. Ten návrat na obrazovku byl celkem rychlý, neměla jsem tolik času na přípravu. Ale snažíme se, aby to bylo příjemné, hezké, pikantní,“ dodala Janků, která na pořadu spolupracuje se svou kamarádkou a dramaturgyní Monikou Simonovou.

Heidi Janků proplakala první koncert po smrti manžela...

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
ellenic
19. 10. 2017 • 19:01

aveneta Přesně tak, to se nedivím, že na nabídku s radostí kývla. Ty přemrštěné honoráře, co jí za to platí, to by jí v Kauflandu nedali. V různých oborech dělají lidé za ubohé mzdy, jen našim VIP to vynáší a bez velké námahy. Ještě štěstí, že právě Heidi k životu nepotřebuji .

vigela
19. 10. 2017 • 10:42

Tak mám po Aférách. Ne, že bych M. Jagelku nějak extra musela, ale tuhle paní vyloženě nemůžu.

aveneta
19. 10. 2017 • 09:32

To, že zemře partner potká tisíce lidí....rozdíl je však v tom, že Heidy se nemusí bát co dá tzv. huby, jen má starost udržet si úroveň svého žití...ony drahé šatičky, botičky a procedůry, které jí udrží daném stavu. Ona ví s prominutím hovno co to obnáší pro obyčejného člověka....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.