Jiří Bartoška & Miroslav Donutil: Za luxusní výlety jim ještě platí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jiří Bartoška & Miroslav Donutil: Za luxusní výlety jim ještě platí!

Kamarádské vítání v Karlových Varech.
Kamarádské vítání v Karlových Varech. (Marek Pátek)

Oblíbený český herec Jiří Bartoška (70) a Miroslav Donutil (66) si umí užívat života! Podle exkluzivních zjištění magazínu Sedmička spolu odletěli na dovolenou na Zanzibar!

Jiří Bartoška a Miroslav Donutil se po velmi dlouhé pauze vrátili zpět k natáčení cestopisného pořadu České televize. Na Zanzibaru, v rodišti Fredieho Mercuryho, strávili celkem osm dní. „Bylo tam úžasně. Těch osm dní, které jsme tam točili, jsme si užili, i když to byla samozřejmě hlavně práce. Ale oni tam teď mají jaro, pořad tam bylo devětadvacet stupňů, všechno kvete, takže nádhera,“ prozradil Bartoška magazinu Sedmička.

Oba herci si tedy užívali krásy Zanzibaru plnými doušky a jako třešničku na dortu jejich cesty je slušný honorář. Vzhledem k tomu, že oba patří mezi herecké špičky a jsou velmi žádaní, měli možnost si vyjednat nadstandardní honorář!

Jejich cestovatelský pořad vždy patřil k velmi sledovaným a televize může být ráda, že se tohoto typu pořadu ujal právě Bartoška s Donutilem. „Ukážeme tam další kouzelná místa těch ostrovů, na které se diváci mohou vydat. To je hlavní účel toho pořadu,“ vysvětlil Bartoška magazinu Sedmička.

 Kamarádi pokecali v televizním studiu.

Kamarádi pokecali v televizním studiu.



Přečtěte si
majojo
20. 10. 2017 • 23:03

.To, že jsou tihle dva velikánští vyžírkové, je obecně známo. Ale otázka je, kdo jim tyhle úlety platí. Sledovanost to nemá, tak kdo je tam proboha furt cpe? To má být odměna za koncesionářské poplakty?

havran2
20. 10. 2017 • 13:44

Ti dva "cestovatelé" zadarmo ! ! !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.