Kornová je ze syna hotová! Co provádí? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Kornová je ze syna hotová! Co provádí?

Kateřina Kornová byla zase syna docela hotová.
Kateřina Kornová byla zase syna docela hotová. (Foto: Pavel Machan)

Kateřina Kornová (50) má dvě děti s hudebníkem Jiřím Kornem (68). Vnoučat se každopádně asi nedočkají, alespoň ne v blízké době. Dcera Kristina (25) je totiž na děti prý moc mladá a syn Filip (26) je kvůli svému handicapu asi nikdy mít nebude. Ačkoliv není Filip zdravotně v pořádku, lýtka se mu zapalují jako každému klukovi v jeho věku, a tak Kateřinu někdy dostane do situací, ze kterých je v rozpacích. 

Syn herečky a bývalé modelky Kateřiny Kornové a Jirky Korna prodělal v dětství mozkovou obrnu, má epilepsii a objevil se o něj i autismus, takže jeho výchova byla opravdu nelehká. I když tedy trpí určitým handicapem, ženy ho zajímají na sto procent. „Filipovi se ženy líbí, má na to věk. Problém je v tom, že ho vždycky zaujmou výrazně starší dámy, než je on sám,“ svěřila se Sedmičce Kateřina.

„Například na jedné akci na Jičínsku se Kateřina šla připravit na vystoupení a Filip si kdesi u stánku povídal se zhruba čtyřicetiletou paní. Hodně si s ní rozuměl. Mohl na ní oči nechat a pak se s ní dojemně loučil. Kateřina z toho byla docela hotová, protože nikdy neví, jak to má těm lidem okolo vysvětlovat. Jirka to zase bere sportovně a má pocit, že i když je jejich syn vlastně handicapovaný, má mnoho vlastností jako každý jiný zdravý kluk,“ přidala zajímavou historku kamarádka Kornových.

Na video s Kateřinou Kornovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
xcarodejka
24. 10. 2017 • 12:02

Nechte čas běžet, výchova je dnes už věc minulá, a vše taky nemůžete ovlivnit......

defakto
24. 10. 2017 • 07:05

... Filipa by měli seznámit s Hanou Gregorovou , ta je na mladé kluky !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.