Iva Janžurová (76): Tvrdý zákaz od dcery ji stojí statisíce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Iva Janžurová (76): Tvrdý zákaz od dcery ji stojí statisíce!

Iva Janžurová
Iva Janžurová (Foto Facebook.com a reprofoto ČT)

Strach o zdraví mámy přiměl dceru Ivy Janžurové (76) k radikálnímu kroku. Aby měla herečka čas odpočívat, zakázala jí Sabina Remundová (45) hrát v primáckém seriálu. A připravila ji tak o statisíce.

„Sabinka rozhodla, že už nebudu točit Ohnivý kuře, protože se mi hrozně nashromáždila práce,“ přiznala deníku Aha! představitelka cukrářky Slávky. „Po večerech hraju, do toho točím nebo zkouším, takže se mi občas nepodaří ani dost vyspat,“ svěřila herečka, pro kterou byla role zlatý důl. „Během jejího působení v Kuřeti natočila zhruba 50 dní,“ prozradil Aha! dobře informovaný zdroj z hereččina okolí. A potože se honoráře v jejím případě pohybují okolo 10 000 Kč za natáčecí den, mohla si Janžurová přijít na částku 500 000 Kč.


Strach o matčino zdraví je ale pro dceru víc než peníze. Loni v únoru totiž Iva musela podstoupit plánovanou operaci srdce, při které dostala umělou chlopeň. Od té doby je herečka pod jejím drobnohledem.

„Nikdy jsem jí do ničeho nemluvila. Poslední dobou si však myslím, že je potřeba s ní ty věci aspoň trochu konzultovat. Má sice spoustu elánu, ale nemá téměř žádné volno. Musí dbát víc na své zdraví a být opatrnější,“ zdůvodnila Remundová, proč přesvědčila mámu, aby skončila v seriálu.

 Odjezd za miliony!

Scenáristům Ohnivýho kuřete tak připravila horké chvilky. Nakonec to vyřešili tak, že za Slávkou přijela její první láska František v podání Josefa Laufera (78), se kterým odjede po fingované sebevraždě, aby mohla zmizet ze seriálové kulinářské soutěže. A ten byl hodný hollywoodské hvězdy. Luxusní sporťák, který byl pro herečku v rámci děje připravený měl hodnotu okolo čtyř milionů.

 

Iva Janžurová oslavila 76 let! Jak oslava probíhala?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lydye
18. 10. 2017 • 19:32

georg7 - Chápu, prostě všichni, kteří nesouhlasí s Vaším názorem.

lydye
18. 10. 2017 • 16:57

georg7 - jaká ubohá jednoduchost myšlení stačí k životu...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.