Knihovníci parodují klan Kardashianek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Knihovníci parodují klan Kardashianek!

Svět se baví na účet celebrit
Svět se baví na účet celebrit ( Facebook)

Vášniví čtenáři nejsou jen podivíni ponoření do knih. Takoví knihomolové můžou být i pořádní vtipálci. Třeba jako tahle parta z novozélandského města Invercargill. Se svou parodií na klan Kardashianových teď baví celý svět!

Pro svůj vtípek si zaměstnanci knihovny vybrali ikonickou fotku všech členek nejsledovanější rodiny světa, která se před dvěma měsíci objevila na titulce The Hollywood Reporter. „Chtěli jsme tak dát vědět o naší knihovně,“ vysvětluje ředitelka Bonnie Mager. „Tuhle fotku jsme si vybrali záměrně a řekli jsme si, že by mohlo být vtipné nafotit ji s obyčejnými lidmi,“ dodala. Nutno říct, že tahle kampaň se jim povedla na jedničku! Reklamu s názvem »Držte krok s knihovníky« představili v neděli, tedy přesně 10 let ode dne, kdy odstartovala reality show Držte krok s Kardashianovými (Keep Up With Kardashians). A od té doby ji už sdílely tisíce lidí po celém světě.

Kendall nezvládla zabrzdit na nestabilním povrchu a rozplácla se.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.