Kolaps hvězdy Ordinace: Celý den přikurtovaná na JIP! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Kolaps hvězdy Ordinace: Celý den přikurtovaná na JIP!

Kolaps hvězdy Ordinace: Celý den přikurtovaná na JIP!
Kolaps hvězdy Ordinace: Celý den přikurtovaná na JIP! (Foto archiv Jiřího Wohanky, TV Nova)

Z usměvavé dívky se stalo bezvládné tělo napojené na přístrojích. Tak dopadla přítelkyně Zdeňka Piškuly (19) v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2. Simona Lewandowská (18) sice kolaps jen předstírala, ale i tak trpěla.

„Nebylo to nic příjemného. Byla jsem přikurtovaná k lůžku a ta trubice v puse dost tlačila,“ zavzpomínala na dramatickou scénu představitelka Emy, která se v rámci děje předávkovala léky na astma. A protože trpí anorexií, zkolabovala. „Bylo by komplikované po každém obraze mě od těch všech přístrojů odpojovat a zase k nim zapojovat, takže jsem tam takhle ležela skoro celý den,“ popsala herečka náročné natáčení.

Náročné scény z JIP byly pro ni ale i k něčemu dobré. „Na druhou stranu jsem si takhle na place už dlouho neodpočinula! Navíc jsem se nemusela učit žádný text. A jelikož v tom pokoji pod peřinou bylo docela vedro, myslím, že jsem párkrát i usnula,“ prozradila Lewandowská se smíchem.

Na video se seriálovou Emou bojující o život se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.