Větry to nebyly! Diagnóza lékařů ženu šokovala… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Větry to nebyly! Diagnóza lékařů ženu šokovala…

Carla Bradbury
Carla Bradbury (Foto: ara)

Když Carla Bradburyová krvácela mimo menstruační cyklus, myslela si, že je to tím, jak se blíží menopauza. Občasné bolesti dávala za vinu zaraženým větrům. Když se její potíže zhoršovaly, vyhledala lékaře a nestačila se divit. Její šance na přežití byla pouhých 50 procent.

Její zdravotní problémy začaly před šesti lety. Občasné krvácení a pocit nafouknutého břicha snášela několik měsíců, než se vydala k lékaři. Ten jí diagnostikoval rakovinu děložního čípku. „Můj nádor byl veliký jako švestka,“ prozradila Carla pro britský Mirror.

V průběhu léčby se seznámila s Marií a staly se z nich velké kamarádky, měly totiž stejnou diagnózu. Poprvé nad nemocí zvítězily, ale když se Marii objevila rakovina v lymfatických uzlinách, znovu už nemoc neporazila, stala se jí osudnou.  Tehdy se Carla rozhodla pomáhat onkologickým pacientům, zúčastnila se charitativního kanoistického závodu, i díky ní se podařilo vybrat téměř čtvrt milionu liber. 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.