Kopřivová o životě s Jágrem: Ten se bude divit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Kopřivová o životě s Jágrem: Ten se bude divit!

Veronika Kopřivová zatím neví, co ji v Calgary čeká.
Veronika Kopřivová zatím neví, co ji v Calgary čeká. (Foto: Mária Rušinová, Profimedia)

Zatímco Jaromír Jágr už si zvyká v Calgary na kanadskou zimu, odjezd jeho přítelkyně je stále ještě ve hvězdách. A z jejích slov je jasné, že zatím ani neví, co ji tam čeká.

Veronika Kopřivová život po boku Jaromíra Jágra přirovnala ke kočovnému životu. S každým jeho novým angažmá si prý musí zařizovat nový domov a jiné to nebude ani v Calgary. „Já zatím ani nevím, kde budeme bydlet,“ prozradila blondýnka pro Blesk.cz s tím, že Jaromír zatím bydlí na hotelu.

Jágrova láska si ale není jistá ani tím, zda s ním zůstane v Kanadě na stálo. „To nevím, to nedokážu říct takhle dopředu,“ a hned upozornila na fakt, že z Floridy se musela dvakrát vrátit do Čech kvůli práci.

Už to ale trochu vypadá, že do Calgary Veronika skutečně moc nespěchá. Na sociální síti se totiž opět chlubí snímkem z prosluněné Floridy. „Jen já, víno a večeře. Co víc si přát. Miluju tyhle chvíle, kdy jsem sama se sebou,“ uvedla u snímku.  Snad aspoň občas pošle nějaký žhavý snímek i Jaromírovi, aby jeho city v té třeskuté zimě neochladly.

 Jágrova Veronika: Na Floridě žili v luxusu, v Kanadě se musí spokojit s hotelem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
bibs_7
20. 10. 2017 • 03:01

Tak asi nejvýstiznejsí definice tvého zmateného výlevu je "verbální průjem".

xcarodejka
18. 10. 2017 • 13:39

Asi jako gentleman ji nechá, aby nechala ona jeho, a nevyjadřuje se. Vztah se rozplývá v mlze už dost dlouho, a proč se tomu divit? Na jedné straně je egoizmus a exhibicionismus, touha po vlastní karieře a praktické důvody k láscei k sňatku.Na druhé straně člověk, který rozpoznal,kde je pro něho v životě to správné místo a nedělá nic co by bylo s tím v rozporu. Někdo to neodhadne, a tak i v podstatě tak znásliňuje přírodu... Víte co dělá řeka, když jí změníte koryto? Hrozí vylitím a zničením svého okolí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.