Pád hollywoodského chlíváka: Zdrhla mu žena, je na odvykačce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Pád hollywoodského chlíváka: Zdrhla mu žena, je na odvykačce!

Kariéra jednoho z nejúspěšnějších hollywoodských producentů je u konce!
Kariéra jednoho z nejúspěšnějších hollywoodských producentů je u konce! (ČTK)

Kariéra jednoho z nejúspěšnějších hollywoodských producentů je u konce! Na Harveyho Weinsteina (65) se valí ze všech stran obvinění zneužívaných hereček, vyhodili ho z práce, opustila ho žena a skončil na odvykačce pro sexuální závisláky.

„Srdce mi puká bolestí, když si vzpomenu na všechny ty ženy, které trpěly v jeho rukách,“ uvedla Britka Georgina Chapman (41) poté, co oznámila, že Weinsteina po desetiletém manželství opouští. Ještě před pěti dny přitom hřímala, že stoprocentně stojí za svým mužem.

Dopad na byznys

Georgina má strach, že se teď od ní odvrátí všichni přátelé a také toho, jaký dopad bude mít manželova kauza na její byznys. Je totiž spoluzakladatelkou módní značky Marchesa, velkou kamarádkou šéfky Vogue Anny Wintour a významnou mecenáškou Demokratické strany. „Prioritou ale nyní pro mě je péče o naše děti,“ dodala Chapman, máma 7leté dcery a jen 4letého synka....

Chce se vrátit

Nově vyšlo najevo, že Harvey Weinstein si zaplatil mlčení nejméně u osmi žen, které také obtěžoval. Producent je obviňován ze sexuálního obtěžování a znásilnění. Policie ho chtěla zatknout a obvinit už v roce 2015, kdy se dokonce přiznal, že osahával jednu italskou modelku. Pak to ale vyšumělo, zřejmě hlavně zásluhou jeho skvěle placeného právnického týmu.

V pondělí Weinstein nasedl v Los Angeles na soukromý tryskáč a odletěl do Evropy na odvykačku pro sexuální závisláky. Jde o tvrdý program, při kterém nebude moci opustit zařízení. Podle magazínu TMZ nese svůj pád úplně klidně a věří, že všechen ten povyk zase přejde a on se vrátí do Hollywoodu s novými nápady.

Jolie varovala kolegyně, po Paltrow chtěl masáž

K herečkám a dalším osobnostem, které vyšly s pravdou ven, se naposledy přiřadily i dvě opravdové veličiny. Angelina Jolie (42) se svěřila, že v roce 1998, když jí bylo 23 let a propagovala film Playing By Heart, byla Weinsteinem nečekaně navštívena na hotelovém pokoji. „Měla jsem v mládí velmi zlou zkušenost s Harvey Weinsteinem a výsledkem toho jsem se rozhodla už s ním nikdy nespolupracovat. Také jsem před ním varovala ostatní herečky,“ řekl deníku The New York Times.

Gwyneth Paltrow (45) zase uvedla, že ji Weinstein sexuálně obtěžoval na hotelu v Beverly Hills v roce 1999, když jí bylo dvaadvacet. Požadoval prý po ní masáž a zasahovat musel i její tehdejší přítel Brad Pitt (53). „Málem jsem kvůli svému odmítnutí přišla o velkou roli,“ tvrdí Gwyneth. Jí přitom paradoxně vyřítají, že svou jedinou oscarovou roli v Zamilovaném Shakespearovi rok předtím podivně získala na úkor původně oslovené Winony Ryder.


To všechno produkoval

Jen pro pořádek, Harvey Weinstein je (byl) ve světě filmu opravdu jedním z největších zvířat. Jen se podívejte na výběr z jeho nejslavnějších snímků.

1994 Pulp Fiction (Thurman, Travolta)
1997 Dobrý Will Hunting (B. Affleck, Damon)
1998 Zamilovaný Shakespeare (Paltrow)
1999 Jako dým (Winslet)
2002 Gangy New Yorku (DiCaprio)
2008 Pekelná jízda (Hopper)
2008 Rambo: Do pekla a zpět (Stallone)
2012 Nespoutaný Django (Dicaprio)

K těm všem se vinul...

2017 Petra Němcová
2014 Heidi Klum (vzadu), Uma Thurman
2011 Sarah Jessica Parker
2010 Kate Hudson
2009 Sharon Stone
2009 Diane Kruger
2008 Renée Zellweger
2002 Cameron Diaz

Na video s Petrou Němcovou se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.