Šárka z Výměny manželek: Plazy už nikdy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Šárka z Výměny manželek: Plazy už nikdy!

Jitka s Oldřichem, kteří mají doma desítky plazů. Šárka byla z obyvatelů domácnosti nejdříve vyděšená. Ještěrky si rozhodně pořídit nehodlá.
Jitka s Oldřichem, kteří mají doma desítky plazů. Šárka byla z obyvatelů domácnosti nejdříve vyděšená. Ještěrky si rozhodně pořídit nehodlá. (Foto pro Aha! – TV Nova)
Šok a znechucení! To prožívala Šárka (33) ve středeční Výměně manželek, když se dostala do rodiny chovatelů plazů. Mezi ještěrky, sarančata a červy už by nikdy dobrovolně nešla!

„Zpočátku to byl šok! Myslela jsem, že uteču, ale pak jsme si řekla, že to deset dní zvládnu,“ svěřila deníku Aha! maminka. Na rozdíl od milovnice plazů Jany (35), která v jedné z předchozích Výměn proslula hláškou „﷯Mačkáš mi hada, debile!“, v tom ale zalíbení nenašla. 

„Domů bych to v žádném případě nechtěla!﷯ M﷯y na to nejsme﷯,“ řekla Šárka, která je i přesto s rodinou v kontaktu. „Řekla bych, že jsme dobří známí, kteří si zavolají a něco si řeknou,“ dodala.

 Výměna manželek: Byt plný plazů, červů a sarančat!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.