UTRPENÍ Studenkové (63): Musela na operační sál! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

UTRPENÍ Studenkové (63): Musela na operační sál!

Zdena Studenková už bolesti nevydržela.
Zdena Studenková už bolesti nevydržela. (Profimedia.cz, reprofoto TV Makríza)

Dlouhá léta herečka trpěla nesnesitelnými bolestmi. Ty jí před nějakou dobou dokonce dohnaly na operační sál. Fit se však stále ještě necítí...

Bolest kolenou umí člověka pořádně potrápit, své o tom ví i Zdena Studenková, kterou bolesti dostaly na operační sál hned několikrát, totální endoprotéze se ale stejně nevyhnula. „Čekala jsem, pokud to bylo možné. Píchali mi do kolena injekce, ale když už nemáte chrupavku a nemáte ji čím nahradit, tak to jinak nejde. Byla jsem na velmi těžké operaci – na totální endoprotéze, což je poslední stádium,“ svěřila herečka slovenskému Novému Času s tím, že už jsou to dva měsíce.

„Když ještě chci hrát divadlo, i dále pracovat, tak jsem to musela vyřešit totální endoprotézou,“ dodala. A k práci už se i vrátila, přestože se ještě necítí úplně dobře. „Inkognito můžu točit, to není žádný problém,“ uvedla a dodala, že už pracuje i v divadle, kde ale došlo k jistým změnám.

Zdena Studenková: Žárlím tak, až mě to fyzicky bolí!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.