Smutná Dara Rolins: Před smrtí to nestihly… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Smutná Dara Rolins: Před smrtí to nestihly…

Smutná Dara Rolins...
Smutná Dara Rolins... (Foto: Petra Ficová pro Slovenka Tvoj Štýl, archiv)

V roce 2016 přišla popová diva Dara Rolins (44) o svou nejlepší kamarádku a manažerku Evu Skallovou (†36). O její ztrátě se jí těžko mluví, protože jí Eva stále schází a ještě k tomu spolu měly plán, který už bohužel už nestihly uskutečnit…

V pouhých 36 letech zemřela Eva Skallová, která byla pro zpěvačku jako sestra, na rakovinu mozku. Všichni její příbuzní, ale také přátelé brali její odchod velmi špatně. Dara s Evou měly také velký plán, na který se obě těšily.

Manažerka a přítelkyně Rolins měla být v jejím klipu k písni „Všetko alebo nič“, ale to už zrealizovat nestihly, protože Eva na zákeřnou nemoc zemřela. „Klip je jí věnovaný, měli v něm být všichni moji kamarádi. Nevím, co k tomu říct. Už se o Evičce nechci bavit,“ řekla Sedmičce Dara Rolins, která již několik let randí s rapperem Rytmusem

Na video s Darou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
antonuis.j
15. 10. 2017 • 13:17

Tak hlavně že ta primitivní sobecká šeredná uječená krůta není smutná z toho, že zabila člověka, nestihla otcův pohřeb a vykašlala se na svou maminku, když tatínek zemřel.. a že zneužila záchranku, aby se dostala na koncert. To jsou přece kraviny, že jo, takovou pitchu oheru nechutnou to nerozhodí. Přeju jí ze srdce to nejhorší a aby se jí to vrátilo, sFini, a ono se jí toho dostane vrchovatě, už se těším!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.