Šokující sdělení Petry o Jakubovi z Výměny: Dvakrát seděl v kriminále! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Šokující sdělení Petry o Jakubovi z Výměny: Dvakrát seděl v kriminále!

Všechny útoky Petry vytáčely Jakuba a okamžitě jí je vracel.
Všechny útoky Petry vytáčely Jakuba a okamžitě jí je vracel. (TV Nova)

Ostrá slova a spory provázely Výměnu manželek minulého týdne. Výbušná Petra (29) nemohla svého náhradního muže Jakuba (27) od první chvíle vystát. Nyní se však ukázalo, že to takový svatoušek, jak před kamerami tvrdil, není.

Před deseti lety se dopustil životní chyby. Čerstvě plnoletý pobodal na diskotéce šestnáctiletého Pavla a soud ho poslal na dva roky do vězení. „On se mi tím vychloubal. Jsem ráda, že jsem odjela živá. Necítila jsem se tam dobře, když jsem věděla, že seděl za to, že někoho pobodal. Od začátku se mi nezdál a nemohla jsem s ním vydržet,“ svěřila se Petra, které náhradní manžel vše o své minulosti skutečně sám přiznal. „Řekl mi, že budu valit oči, když uvidím jeho trestní rejstřík, bavil se o tom sám od sebe.

Dokonce mi řekl, že byl zavřený dvakrát a podruhé za prodej drog,“ doplnila Petra, které nejvíc vadí, že z celé Výměny vyšla jako »ta špatná« jen ona. „V době, kdy jsem tam byla, mu prý ještě rok a půl běžela podmínka, což mi přijde šílený. Já chápu, když měl někdo trestnou minulost, ale měl by to mít vyřešené, když se přihlásí do pořadu jako Výměna manželek,“ míní žena. Redakce deníku Aha! se snažila kontaktovat druhou rodinu, ale ta se do uzávěrky vydání nevyjádřila.

Vinu odmítal
Jakub vypovídal u soudu až těsně před rozsudkem. Tvrdil, že ho před diskotékou napadlo minimálně 10 mužů. Vinu odmítal – nůž při rvačce sice vytáhl, ale nepoužil ho. Usvědčilo ho hned několik svědků. Navíc nešlo o jednu ránu, ale rovnou o tři hluboké bodné rány a řeznou ránu na uchu. Hrozilo mu až osm let ve vězení. Patrně i díky jinak zcela čistému trestnímu rejstříku však dostal jen dva roky natvrdo. Proti rozsudku se ale odvolal a nakonec vyvázl s podmínkou. Podle náhradní manželky ji měl ale porušit a trest si nakonec odseděl. Nůž v zádech
Bylo 27. října 2007, Jakub před pěti dny oslavil 18. narozeniny a užíval si zábavu na diskotéce v Šenově. Večer ale neskončil šťastně. Před podnikem se pohádal se svou tehdejší přítelkyní, kterou měl údajně i napadat. To se nelíbilo tehdy šestnáctiletému Pavlovi, který se do věci vmísil. „Dostal jsem ránu do hlavy. Vstal jsem a ucítil bolest v zádech. Připadalo mi to, jako bych jimi dýchal. Pak přišel můj kamarád a strhl ho na zem,“ řekl Pavel před soudem v roce 2008. Když si sundal bundu, kamarádi mu řekli, že má dvě rány na zádech. Až v sanitce zjistil, že má ještě probodnutou nohu. Po operaci strávil několik dní na JIP.

 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.