Jak balí holky Milan Šteindler? To budete koukat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Jak balí holky Milan Šteindler? To budete koukat!

Milan Šteindler se pochlubil novou přítelkyní.
Milan Šteindler se pochlubil novou přítelkyní. (profimedia.cz)

Připomíná neškodného strýčka, umí v tom ale zatraceně dobře chodit. Herec Milan Šteindler (60) totiž při balení opačného pohlaví nenechává nic náhodě. Deníku Aha! se pochlubil, jak sbalil svou mladou kočičku.

„Líbí se mi drzé holky, protože mě dobíjejí energií. Za ta léta jsem se vetřel do přízně různým ženám. Od jisté části svého života už považuji za důležité udržovat monogamii,“ tvrdil nám zakládající člen divadla Sklep. Kdo by čekal, že vůli sexy slečen otupuje alkoholem, ten by se šeredně mýlil. Milan má totiž svůj zajetý manuál. „Zaprvé pobavit. Potom systém pavouk – sedět, čekat a dělat, že mě bolí duše,“ překvapil nás.

„Sednu si do podniku, přijde slečna a neví, kam si sednout, tak si sedne ke mně. A já pak dělám, že mi je těžko na srdci. Až v ní postupně probudím mateřský pud a touhu mě ošetřovat,“ řekl nám na křtu knížky Holka drzá zcela vážným hlasem. Tahle technika se mu ale zřejmě vyplácí! Teď mu sedla na lep drsně a vyzývavě vyhlížející blondýnka s čírem, se kterou se pochlubil před pár měsíci. „Občas si říkám, jestli to s tou tolerancí nepřeháním,“ řekl k tomu, že prý nežárlí.



Přečtěte si
antonuis.j
8. 10. 2017 • 20:17

A kde mají tu "mladou krásnou kočičku"??? Opět ta samá hnuska, ať koukám jak koukám, vidím zas tu hnusnou scvrklou nechutnou a odpudivou hodně, ale hodně starou babičku, ježibabku, asexuální oheru a vyžilou mužatku - starou vypitou rašpli, které je minimálně 70 let, spíš k 80....

jity
8. 10. 2017 • 09:54

Líbí se mu drzé holky, jednu drzou rebeku a štěknu doma měl. Obrala ho i o košile.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.