Heidi Janků (54) se drží: PROKLETÍ PO SMRTI ŠPINAROVÉ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Heidi Janků (54) se drží: PROKLETÍ PO SMRTI ŠPINAROVÉ!

Heidi se těžko hledají slova. Přišla o kamarádku a peníze.
Heidi se těžko hledají slova. Přišla o kamarádku a peníze. (Foto Aha!: A. Malachovský, M. Protivanský, D. Malík, D. Malík, D. Černovský)

Osud si s ní tvrdě zahrává. Jediné, co psychicky zničené Heidi Janků (54) pomáhalo po smrti manžela Iva Pavlíka (†84), bylo koncertní pódium. Jenže o to nakonec přišla také, a to kvůli smrti Věry Špinarové (†65).

Ode zdi ke zdi. Tak se teď musí cítit zoufalá Heidi Janků, která marně touží utopit temné myšlenky po smrti manžela v práci. „Snažím se nebýt doma, pracovat, na tom jevišti je mi prostě dobře,“ svěřila se deníku Aha!. S nástupem podzimu ale přišla nejen o svůj únik ze smutné reality, ale taky o tučný honorář, který by se jí teď hodil dvojnásob.

Zablokovaná
„Říjen mám klidnější, protože jsem to měla celý vyblokovaný na turné s Věrkou Špinarovou a nechtěla jsem brát žádnou jinou práci, ať se na to můžeme pořádně soustředit,“ přiznala nám zničeným hlasem Heidi, která se společných koncertů nemohla dočkat. Jenomže pak přišel osudný březen...


Samota čtyř stěn
Rockerce s nezapomenutelným hlasem během koncertu v Čáslavi selhalo srdce. Vrtulník ji sice rychle převezl do pražského Motola, pár dní nato ale na »jipce« Věra Špinarová zemřela. Heidi tak přišla nejen o dobrou kamarádku, ale taky o práci. „To padlo, takže mě teď čeká jenom v sobotu vystoupení v Náchodě a pak mám víceméně volno,“ zoufala si Aha!.

Okurková sezona
Ale snažila se k tomu přistupovat statečně. „Ono je to tak každý rok. Pro mě říjen a duben je taková okurková sezona, protože končí venkovní akce a ještě nezačínají adventní koncerty. Hlavní práce mi začne až v polovině listopadu,“ řekla nám. Na konci hovoru se jí ale zlomil hlas lítostí. Věra Heidi Tour měla být bomba
Podle zjištění Aha! nemělo jít o žádnou maloměšťáckou zábavu v zapadlých koutech Česka. Věra Heidi Tour mělo mít osm zastávek od Moravy až po hlavní město a zpěvačky měly zpívat v sálech s kapacitou až tisíc míst. Vystupovat měly i v pražské Lucerně. Už na začátku roku měli fanoušci o šňůru veliký zájem a skupovali lístky ve velkém.

Minimálně o 200 tisíc korun chudší
Odpískané koncerty přišly Heidi draho. Podle dostupných informací si za vystoupení účtovala minimálně 25 tisíc. Za soukromé akce dokonce i o dvacet tisíc víc. Takhle náročná šňůra by ji možná taky přiměla zvednout ceny. Za plánovaných osm koncertů by si tak odhadem vydělala minimálně 200 tisíc korun.

 



Přečtěte si
antonuis.j
9. 10. 2017 • 11:29

Ale jdi ty brepto, ty to znáš jen se svou levačkou, tak nemistruj, nadržený dědku plesniváku chudáku

antonuis.j
8. 10. 2017 • 20:25

Hmm, to není prokletí, to se jen znovu ukazuje, že Heidi je nula a drnda skákací, a že vůbec neumí zpívat - kdyby s ní na jevišti nestála Věruška, nedalo by se o zpěvu vůbec mluvit - všichni chodili jen na ni, ne na uječenou Heidinu trdlínu. Ten koncert jsem navštívil, vím o čem mluvím, Věruška zářila a Heidina byla trapné a zbytečné křoví, které nás otravovalo a posílali jsme je do zadele, leč coby slušní lidé pouze potichounku - kazila to Věrce. Tudíž má smolíka, ať jde k tyči nebo tak něco.. nemá na nic.

ellenic
8. 10. 2017 • 13:48

malavelka

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.