Velkolepé rozloučení s Janem Třískou (†80): Kdo ze slavných na pohřbu chyběl! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Velkolepé rozloučení s Janem Třískou (†80): Kdo ze slavných na pohřbu chyběl!

V Národním divadle v pátek dopoledne proběhlo rozloučení s hercem Janem Třískou.
V Národním divadle v pátek dopoledne proběhlo rozloučení s hercem Janem Třískou.  (Foto: R. Klejch, M. Kundrát, M. Hykl, M. Pátek, D. Kundrát, ČTK)

V Národním divadle v pátek dopoledne proběhlo rozloučení s hercem Janem Třískou. Mezi lidmi, kteří se s ním přišli rozloučit, bylo mnoho slavných tváří. Někteří slavní však přijít nemohli, poslali tedy alespoň smuteční věnce.

Na Jana Třísku nezapomněli ani ti, kteří se obřadu nemohli zúčastnit osobně. Kvůli nemoci nemohla přijít bývalá první dáma Dagmar Havlová. „Teď ležím. Na žádný z pohřbů, to znamená Květušky ani Honzy, nejdu, protože mám skřípnutý nerv, který mi vystřeluje do hlavy,“ přiznala už před pár dny. Poslala tedy alespoň krásný věnec s prostým vzkazem. „Honzovi Dáša,“ stálo na stužkách.

„Vzpomínáme, Karel Gott s rodinou,“ bylo uvedeno na věnci z růžových květin od Karla Gotta, ani zpěvák totiž na obřad nedorazil.  Rovněž chyběli i přední čeští politikové. Miloš Zeman i Bohuslav Sobotka poslali věnce se stuhami v barvách trikolóry. Přestože někteří lidé přijít nemohli, i tak bylo jasné, kolik kamarádů, známých a příznivců Jan Tříska měl, katafalk byl totiž kytic, smutečních věnců a dojemných vzkazů plný.

 CELÝ ZÁZNAM: Emotivní pohřeb Jana Třísky (†80)! Těžké loučení plné hvězd!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
-bello-
8. 10. 2017 • 09:57

janapi ale prosím vás?Co dala Fialová českému lidu?!Proč tak honosně? Mně akorát dala Tornádu Lou , pár pořadů s Cílkem ( kde byla úplně nadbytečná) + estrády na téma gayové, kde byla sprostá a lascivní.

janapi
7. 10. 2017 • 23:18

Nějak mi tam chyběla Lenka Kořínková....vždyť za ním zdrhala kdysi do Rakouska.....aby pak seděla v pokladně v Austrálii...kdežto on mířil do USA Ale rozloučení srdcem měla paní Květa....ta dala českému lidu mnohem více hereckého umění ....

aksibolz
7. 10. 2017 • 14:06

Souhlas. Paní Květa Fialová myslím dala národu ČESKÉMU!!! daleko víc než utečenec do jůesej...Rozdílná poslední rozloučení jsou velikou ostudou naší kulturní vrchnosti...

havran2
7. 10. 2017 • 13:57

Doufejme,že už ta trapárna tím pohřbem skončí ! ! !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.