Kylie Minogue pranýřují za úpravu fotek: Ten zadek je můj! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Kylie Minogue pranýřují za úpravu fotek: Ten zadek je můj!

Kylie Minogue (49) opět přichystala vlastní kalendář, kde předvádí mimo jiné svůj slavný zadeček.
Kylie Minogue (49) opět přichystala vlastní kalendář, kde předvádí mimo jiné svůj slavný zadeček. (Profimedia.cz)

Kylie Minogue (49) opět přichystala vlastní kalendář, kde předvádí mimo jiné svůj slavný zadeček. Vypadá ovšem tak fantasticky i ve skutečnosti? Někteří kritici ji obvinili, že si fotografie nechala vylepšit v počítači!

„Čau Kylie! Vypadáš skvěle a sexy! Ale co se to stalo s tou židlí a zdí za tebou?“ ptá se v diskusi pod obrázkem na Instagramu fanda Michael Platis. „Proč je ta zeď křivá?“ dodává další fanda. „Strašně je tam znát photoshop, naprav to,“ apeluje třetí. Podle nich je zakřivená zeď důkazem počítačového »zeštíhlování«. Když je grafik nedůsledný či lempl, může s liniemi postavy deformovat i okolí.

Kylie však něco takového odmítá: „Máte ostříží oči!“ napsala k debatě. „Požádám hotel Chateau Marmont, ať si srovná zdi... I když to je součást jeho kouzla.“ A na důkaz přidala jinou fotku z terasy hotelu, kde je vidět jak křivé zdi, tak to, že tu linii za ní vytvářel stín.

Na video s Kylie se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.