Kopečný z Tváře má další skalp: U vínka sváděl Borhyovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Kopečný z Tváře má další skalp: U vínka sváděl Borhyovou!

Kopečný u vínka sváděl Borhyovou!
Kopečný u vínka sváděl Borhyovou! (Foto pro Aha! – TV Nova, Ivan Štefko, archiv J. Kopečného)

Světla zhasla, lidé se rozešli a miláček žen už si vedl další oběť na skleničku. Tentokrát měl ale Jan Kopečný (28) zatracenou kliku. Po konci show Tvoje tvář má známý hlas si dal dostaveníčko s Lucií Borhyovou (39).

Doteď se osobně neznali. Pak ale sexy blondýnka usedla na čestné místo v porotě a okouzleně sledovala Honzovy pohyby na jevišti. Nemusel si ani sundávat ani tričko a Lucka už měla oči jen pro něho.

„Přestože jsem spíš na tmavší typy, tak tebe bych brala i blonďatého!“ prohlásila moderátorka bezprostředně po jeho výkonu. Zřejmě nevěděla, že muzikálový zpěvák pod blonďatou parukou ukrývá husté tmavohnědé kadeře...

Lucie je jeho sexsymbol

„To, co jsi tady předvedl, bylo fantastický. Jsi pro mě hrozné překvapení, protože jsem tě viděla poprvé. Neznala jsem tě. Jsi strašně talentovaný a ještě dobře vypadáš. Máš všechny plusy,“ rozplývala se moderátorka Televizních novin nad jeho podáním hitu od My Chemical Romance.

Ani muzikálový hezounek nebyl vůči jejím pochvalám imunní. „Velice mě to potěšilo. Lucka je samozřejmě půvabná, inteligentní a pohotová. Pro mužské pokolení si troufám říct, že je i sexsymbol. Podle mě není muž, kterému by se nelíbila. A kdo říká, že ne, tak kecá,“ řekl deníku Aha! Kopečný.

Dostaveníčko s úsměvem

U toho to ale neskončilo. „Po natáčení jsme si dali skleničku a příjemně si popovídali,“ prozradil Aha! zpěvák. „Lucie na mne působí jako milý, sympatický člověk, který si na nic nehraje. Úsměv zůstává i mimo kamery,“ dodal Honza okouzleně.

Na video s Borhyovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
7. 10. 2017 • 12:03

" ... hrozně se jí líbí, ... hrozně je talentovaný ... " Lucinka je vážně inteligentní . Mimochodem, na té fotce, kde je za " Gretu Garbo " vypadá ten její upravený nos , jako že ho má ucpanej a musí dejchat pusou

italiano
7. 10. 2017 • 09:40

Je tzv. akrylová.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.