První republika: Nečekaný zvrat ve vztahu Pavla Baťka a Anny Fialové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

První republika: Nečekaný zvrat ve vztahu Pavla Baťka a Anny Fialové

Seriál První republika
Seriál První republika (Foto ČT )

Smyšlené těhotenství jako záchrana před vězením i záminka k vydírání. Pavel Batěk alias veterán Martin Klouda díky Freddyho hráčské vášni a následným dluhům drží bratry Valentovy v šachu.

Vladimír ví, že Klouda vraždil a může ho poslat do vězení. Před žalářem ho zachrání Irena Valentová prohlášením, že s Kloudou čeká dítě. Najednou nikdo z Valentů nechce, aby si budoucí otec Irenina dítěte šel sednout za mříže. Mladá závodnice se tak sbližuje s mužem, o kterém nemá tušení, jak moc může být nebezpečný. Když si začne uvědomovat, že Klouda ubližuje její rodině, rozhodne se to vyřešit. „Irena má v celé druhé sérii významnou roli a silnou dějovou linii, která je plná milostných vztahů a nebezpečí. Můžu říct, že vše skončí poměrně nečekaným zvratem,“ prozrazuje Anna Fialová, představitelka Ireny Valenetové.

Anotace k 5. dílu:

Klouda vydírá Valentovy směnkou získanou díky Freddyho hráčské vášni. Peníze na první splátku může rodina získat pouze nevyplacením vánočních prémií zaměstnancům povoznictví, ti ale reptají. Není jasné, jak získat na splacení dluhu další peníze. Irena jde na vánoční večírek automobilových závodníků s Anderlem, kde tančící pár pozoruje Klouda, kterému se to nelíbí a vyvolá malý konflikt. Von Lippi se dozví o finančních problémech Valentů a nabízí odkup celého jejich povoznictví.

Jaroslav i Vladimír odmítají, i když jim von Lippi hrozí, že všechna auta, která by chtěli koupit kvůli rozšiřování firmy, si už zarezervoval pro sebe. Alois přijíždí za syny na vánoční svátky a po svém řeší krizovou situaci ve firmě. Vojta Kloudu podezřívá z vraždy, ale nemá dostatek důkazů. Alespoň Kloudu sleduje a věří, že ho vyprovokuje k nějaké chybě. Také Irena se zlobí na Kloudu, že ubližuje jejich rodině. Snaží se ho přesvědčit, aby s tím přestal. Nedohodnou se a spustí tím na pozadí Vánoc lavinu dalších událostí.

Jak zareaguje postava Pavla Baťka se podívejte v ukázce:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.