Ovíněná Buzková: Má problémy s manželem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Ovíněná Buzková: Má problémy s manželem

Zachytit manžele Buzkovy dohromady nebylo jednoduché. Petra se věnovala spíše vínu a kolegům než manželovi. Ten si večer zase užíval s doutníkem.
Zachytit manžele Buzkovy dohromady nebylo jednoduché. Petra se věnovala spíše vínu a kolegům než manželovi. Ten si večer zase užíval s doutníkem.  (Aha! – Marek Pátek)

KARLOVY VARY – Bývalá politička Petra Buzková (39) nemohla samozřejmě i se svým mužem chybět na sobotní ČEZ párty. Společnost jí dělal nejen její manžel, finančník Josef Kotrba, ale i sklenice bílého vína, se kterou byla skoro častěji než se svým mužem.

Její manžel však tenhle problém neřešil. Spíše měli k řešení úplně jinou záležitost, která teď sužuje jejich rodinu. Ona je doma brzo, on pracuje. Najednou se totiž role obrátily! Od doby, co Petra Buzková opustila vysokou politiku a věnuje se advokacii, neví, co s volným časem. „Domů se vracím už ve čtyři, to se mi dříve nestávalo, je to skvělé,“ vykládala svým přátelům na párty Buzková. Zatímco ještě před časem musel manžel Buzkové čekat na svou ženu dlouho do noci doma sám, teď musí čekat Buzková – a to se jí zřejmě nelíbí.

2.7.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.