Pavel Zedníček chtěl vykoupat Vojtka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Pavel Zedníček chtěl vykoupat Vojtka!

Pavel Zedníček chtěl Romana Vojtka, který jej porazil v chytání ryb, strčit do kašny. Vojtek se ale nakonec ubránil a ve studené vodě neskončil.
Pavel Zedníček chtěl Romana Vojtka, který jej porazil v chytání ryb, strčit do kašny. Vojtek se ale nakonec ubránil a ve studené vodě neskončil. (Aha! - Dalibor Puchta)

TÁBOR – Už podruhé se na obrazovkách České televize střetla dvě města v pořadu Výzva. Nyní bojovaly o statut »lepšího města« Tábor a České Budějovice, které angažovaly do svých řad i dva přední herce. Za Tábor bojoval Roman Vojtek (34), zatímco za město piva se angažoval Pavel Zedníček (57) alias Čmaňa. A ten málem Vojtka pořádně vykoupal! Nakonec ovšem na své zákeřné jednání sám doplatil!

A doplatil na to!

V jedné ze soutěžních disciplín se totiž oba utkali o to, kdo z fontánky na táborském náměstí vytáhne více ryb. Jako lepší rybář se přitom ukázal Vojtek, což ale Zedníčka nijak nezaskočilo. Místo toho se snažil svého konkurenta prutem shodit do studené vody. Vojtek se ale na úzkém okraji fontány udržel a nakonec disciplínu vyhrál. Zedníčkovi se ale jeho nefér jednání nevyplatilo, protože v následující disciplíně, kterou musel absolvovat na chůdách, několikrát v přímém přenosu spadl. „Aspoň že se mi nic nestalo,“ glosoval své umění populární Čmaňa.

To moderátorka pořadu Mahulena Bočanová měla úplně jiné starosti. Byla jí pořádná zima, a navíc mezi fanoušky se vyskytl i jeden z bezdomovců, který chtěl mermomocí proniknout do natáčecího prostoru a alespoň se přiblížit své hvězdě. V jeho snažení mu ale zabránila až městská policie, která fanouška třímajícího nedopitý půllitr piva vykázala do patřičných mezí.

Během programu pak vystoupila třeba křehká Lucie Vondráčková, Petr Muk, nebo popíkový rocker Petr Kolář, který se připravuje na své podzimní turné. „Od září budu vystupovat postupně v sedmi velkých městech a celá šňůra pak skončí v Praze ve velkém sále Lucerny. A už se na to těším, i když vím, že vystoupit před tolika lidmi je obrovská zodpovědnost,“ tvrdil Kolář. Tomu navíc jeho turné připravuje čerstvě rozvedený herec Jiří Pomeje.

Nakonec zvítězilo město České Budějovice nad domácím Táborem 4:3 a na dárcovkých DMS od diváků se vybralo přes tři sta tisíc korun, které budou rozděleny mezi dvě organizace starající se o postižené děti.

2.7.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.