Utrápená Anna K. (52) se musí rozhodnout: Jde o život! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Utrápená Anna K. (52) se musí rozhodnout: Jde o život!

Zpěvačka ví, že s jejím psem je to zlé.
Zpěvačka ví, že s jejím psem je to zlé. (archiv Blesku, archiv Anny K.)

Oblíbené zpěvačce se lepí smůla na paty. Jakoby nestačilo, že sama bojuje se zákeřnou rakovinou, dobře na tom není ani její psí miláček. Ten je podle veterináře na konci své cesty.

„Náš Toníček má asi milion diagnóz, ale náladu mu to donedávna absolutně nekazilo. Bohužel ale od té doby, co jsem doma z nemocnice, hodně chřadne a přestal úplně jíst,“ uvedla Anna K. na sociální síti s tím, že podle veterináře už psovi nezbývá mnoho času.

Nic hezkého v následujících dnech asi zpěvačku nečeká a ví to i ona sama. „Rozhodně mého psího kamaráda nehodlám trápit ani minutu, pokud kvalita jeho života nebude dobrá. Musím to teď nějak vstřebat a prostě přijmout a rozhodnout se,“ svěřila se s tím, co ji trápí. Ale je jasné, že je šťastná za každou chvilku, kterou může s jejím miláčkem strávit.

 



Přečtěte si
hejpockej
5. 10. 2017 • 16:44

Ja nevim, dalsi nemocny pes, a opet Anna K. Nahoda, nebo je to vsechno jinak? Je jiste, ze Anna K se v pozornosti medii a hlavne v soucitu jinych vyziva, a takovy lide jsou pro trochu soucitu a pozornosti schopny cehokoliv. Je to smutne, ale je to tak.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.