Saudek (82) provokuje: Stylizuje se do mrtvého dvojčete! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Saudek (82) provokuje: Stylizuje se do mrtvého dvojčete!

Jan si přestal barvit vlasy. Díky tomu je neskutečně podobný zesnulému Kájovi.
Jan si přestal barvit vlasy. Díky tomu je neskutečně podobný zesnulému Kájovi. (Foto Aha! – Robert Klejch, Czech&Slovak PhotoGirl, Profimedia.cz)

Moc mu chybí! I proto se Jan Saudek (82) zřejmě stylizuje do svého zesnulého bratra – dvojčete Káji (†80), který před dvěma roky zemřel. Když fotograf dorazil na společenskou akci na Střeleckém ostrově, ve všech při pohledu na něj hrklo...

„Připomínám vám bratra? Je to možné, jsme přece dvojčata,“ řekl Saudek na finále soutěže Czech&Slovak Photo Girl.

Změna je život

Fotograf si po letech přestal barvit vlasy a má vlastní šediny. Už taky nenosí košile a tmavé kalhoty, ale pravidelně si po vzoru bratra obléká vojenská trička a košile. „Změna je život, je mi takhle dobře,“ dodal Jan bez bližších podrobností.

Osahal si ji

Saudka na akci doprovodila mladá korpulentní dívka, které milovník baculek bez ostychu omačkával špeky. „To je moje přítelkyně. Že je krásná?! Musím si ji osahat, bez toho to nejde,“ prohlásil Jan s humorem sobě vlastním. Vůbec mu přitom nevadilo, že je ženatý. „Moje paní to ví, že jsem tady s touto krásnou dívkou,“ zdůrazňoval fotograf.

Užil si to

„Vím, kdo to je, je to druhá vicemiss soutěže Miss Prima křivky Romana Siváková. Určitě si to Jeníček v její společnosti užil,“ řekla Aha! manželka Pavlína Saudková (37).

Cimický: Byli přece dvojčata 

„Je z toho cítit velké psychické pouto pana Saudka k bratrovi. A je to logické, byli přece dvojčata,“ okomentoval umělcovu změnu pro Aha! psychiatr Jan Cimický (69).

Vyhrála sestra hokejisty

Soutěž Czech&Slovak PhotoGirl 2017 letos vyhrála sestra hokejového brankáře Michala Neuvirtha (28), který hraje v NHL za tým Philadelphia Flyers. Petra Neuvirthová (26) se díky vítězství podívá do Las Vegas, kde navštíví několik prestižních show a nafotí také snímky v plavkách a ve večerních šatech.

Na video se Saudkem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.