Workoholik Háma: Co dělá, aby vše rodině vynahradil? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Workoholik Háma: Co dělá, aby vše rodině vynahradil?

Háma s manželkou Gábinou a syny Jáchymem a Mikulášem.
Háma s manželkou Gábinou a syny Jáchymem a Mikulášem. (Jan Tůma)

Na rodinu nemá skoro čas. Jeho program je totiž nabitý k prasknutí a tak jeho synové Jáchym (16) a Mikuláš (9) musí řešit veškeré věci s jejich maminkou Gábinou (42). To, že se s nimi Háma (44) vídá málo, se jim snaží vynahradit nejrůznějšími způsoby.

Aleš Háma je herec, bavič, ale také moderátor a má toho opravdu až nad hlavu. To, že jeho schopnosti jsou všestranné, zapříčinilo to, že je momentálně na roztrhání. „Pořád točím nové díly své televizní soutěže, teď navíc natáčím i díly Tváře coby porotce, zkouším novou divadelní hru, děti vlítly do školy… Máme co dělat, abychom to kočírovali,“ svěřil se Sedmičce.

Když si najde chviličku, tak prý kontroluje, zda mladší syn plní své povinnosti, a to především do školy. Jinak má vše na starost jeho žena Gábina. Té pomáhá činností, u kterési prý ještě odpočine. „Já ale zase vařím. Vlastně to dělám víceméně jenom já. Odpočinu si tím od práce. Vaření je manuální činnost, takže je to ideální cesta, jak se odreagovat,“ prozradil Aleš.

.

Na video s Alešem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.