Hustá zpověď prostitutky: Odporné praktiky a prohlídky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Hustá zpověď prostitutky: Odporné praktiky a prohlídky!

Prostitutka promluvila o tom, jak vypadá její práce na luxusním ranči.
Prostitutka promluvila o tom, jak vypadá její práce na luxusním ranči. (Foto: sherisranch)

Nevada je jediným americkým státem, kde je prostituce legální. Na jednom z místních luxusních rančů si jako prostitutka vydělává i Morrigan (28). Mladá maminka zde začala pracovat v době, kdy studovala práva na vysoké škole. Teď se rozhodla popsat, co nejstarší profese na světě obnáší.

Morrigan přiznala, že k práci na ranči se dostala přes internet. Dívky zde pracují v různých turnusech, minimálně tam musí být týden a maximálně tři týdny v kuse. Pokaždé když přijedou, musí projít zdravotní prohlídkou včetně odběrů krve. Dívky pracují vždy dvanáct hodin denně, na telefonu ale musí být nonstop, kdyby někdo chtěl právě je.

Prostitutka přiznala, že jejím prvním zákazníkem nebyl muž, ale rovnou pár, který si chtěl zpestřit sexuální život. „Měla jsem i zákazníka, který sem přišel ztratit svoje panictví,“ prozradila žena, která jednou stihla i 35 zákazníků během týdne.  Každá žena si tam svou cenu určuje sama a je jejím tajemstvím, mezi sebou se o tom nebaví.

Každá z žen má i své hranice, přestože je na ranči i BDSM místnost, ne všechny ženy do ní své zákazníky vezmou. Morrigana se se zákazníky odmítá líbat. „Nechci si s nimi vyměňovat sliny, ale každá dívka má jiné zábrany,“ prozradila britskému deníku The Sun.

Muž zemřel při sexu s prostitutkou: Ženu od mrtvoly museli oddělit až chirurgové

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.