Strach z návratu rakoviny! Děsivá boule Jiřího Pomeje | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Strach z návratu rakoviny! Děsivá boule Jiřího Pomeje

Jiří Pomeje si prochází peklem...
Jiří Pomeje si prochází peklem... (Foto herminapress.cz, Blondies, ara)

Takový pocit hrůzy by nikomu nepřál. Kvůli rakovině hrtanu Jiří Pomeje (52) podstoupil třiatřicet ozařování a teď, po třech měsících, se mu na krku vytvořila boule o velikosti menšího míče.

Herec se vyděsil. „Mám staženej zadek. Jestli tohle je nádor, tak to je konec. Je to tak velký, že mám tři brady,” řekl Aha! vyčerpaně Pomeje cestou do Ústřední vojenské nemocnice v pražských Střešovicích. Měl takový strach, že ani pořádně nespal. „Představoval jsem si, jak se to kolečko ozařování znovu roztočí. Zase bolesti ze spálené kůže,“ svěřil Pomeje své nejniternější pocity.

 

Alespoň v tomto případě byl ale Jiří dítě štěstěny. Podrobné vyšetření na otorinolaryngologickém oddělení zjistilo, že krk má čistý, bez přítomnosti rakovinových buněk. „Tím ozařováním jsem zřejmě ztratil imunitu. Podle lékařů se v krku objevil zánět, do kterého se potom dostala infekce a všechno mi tam zduřelo,” sdělil s velkou úlevou Jiří, který teď musí nějakou dobu polykat silná antibiotika.

Andrea Pomeje o stavu Jiřího: Předstírá, že je v pohodě, ale není to pravda!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
antonuis.j
3. 10. 2017 • 13:16

ty to neplatíš, tak se nestarej - a pozor, abys jednou nebyl ve stejné situaci jako Jirka a neléčil ses s rakovinou - to bych ti nepřál, samozřejmě, ale pozor ...

jity
3. 10. 2017 • 09:07

Také souhlasím s tím, co napsala ararat. Jiřímu přeji brzeské uzdravení aby vychoval svoji milovanou dcerku.

Tomas Zdrazila
2. 10. 2017 • 22:33

britva co te to sere kdo to plati`?S tim souhlasim s ararat.Pomeje si urcite zdravotni plati,Neziji v CR,ale myslim si ze to je v Cesku povinne,ne`?

Tomas Zdrazila
2. 10. 2017 • 22:27

Jirkovi Pomejemu preji vsechno dobre,on si tech strasti uzil za poslednich x let opravdu az neunosne.To by zabilo i dva slony.Ja ho osobne neznam,akorat jsem jej kdysi potkal v Praze,ale muj kamarad,ktery se ve filmove branzi pohubuje uz hodne dlouho(reziroval mj.i hodne znamou ceskou komedii),a ktery se s nim dobre zna o nem rika ze je to velmi hodny clovek,nikdy nikomu neublizil,a lidi z jeho nejblizsiho okoli ho pry maji velice radi.Proc se na takoveho cloveka lepi same nestesti?Proc to nepostihne ty svine kteri okradaji stat ve velkem a tim padem uvrhuji do propasti ostatni normalni obcany,kteri trebas tvrde pracuji,a pritom maji co delat aby jakz-takz vyzili?To je nespravedlive.No ale cely svet je vlastne nespravedlivy.Ja proto za sebe jeste jednou-Jirko hodne stesti a drzim s tebou!!!

mixalca
2. 10. 2017 • 17:46

Pomíku přeji brzké uzdravení

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.