Gabriela Vránová: Smutek a trable… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Gabriela Vránová: Smutek a trable…

Gabriela Vránová: Smutek a trable…
Gabriela Vránová: Smutek a trable… (Foto Aha! – Petr Novotný, Marek Pátek, Profimedia.cz, archiv G. Vránové, ara)

I když porazila zákeřnou nemoc a cítí se prý velmi dobře, není spokojená na sto procent. Trápí jí totiž, že nedostává pracovní nabídky. Zapomněli snad na Gábinu všichni producenti a režiséři?

Po vyoperování nádoru, který herečce lékaři našli, nebyla zapotřebí žádná další léčba a tak i přes pooperační bolesti vše vítězně zvládla. O rakovině nechce moc mluvit, protože je ráda, že má vše, co bylo spojené s nemocí za sebou a momentálně se cítí zase dobře. Jediné co jí trápí je to, že nedostává pracovní nabídky, i když by moc chtěla zase hrát.

„Nedělám nic, protože není co. Ale ráda bych,“ svěřila se Vránová, která tráví veškerý čas doma nebo na milované chalupě. „Nevím. Zavolejte třeba do Divadla na Vinohradech, jestli pro mě něco nemají, nebo do televize! Já to opravdu nevím.

Pokud budou mít něco hezkého, ráda tam dojedu, sejdu se s nimi a ráda něco udělám. Ale zatím mi to nikdo nenabídl,“ odpověděla Sedmičce Gabriela, která si od stažení hry “To byla moje písnička“ nezahrála, na otázku proč na ni filmoví, televizní a divadelní režiséři kašlou.

Na video s Vránovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.