Poslední foto před pádem: A razie kriminálky u Třísky (†80) v hotelu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Poslední foto před pádem: A razie kriminálky u Třísky (†80) v hotelu!

Poslední Třískova fotografie
Poslední Třískova fotografie (Foto Aha!: M. Protivanský, K. Kopáč, M. Pátek, ČTK, ara)

Proč Jan Tříska (†80) ukončil svůj život v sobotu ve Vltavě, není zatím zcela jasné. Všichni jsou z toho v šoku. Policie se přiklání k tomu, že to byla nešťastná náhoda, druhou verzi o případné sebevraždě až včera večer definitivně vyloučila!

Kriminálka hercův pád logicky nejdříve prošetřovala jako možnou vraždu či sebevraždu. „Nikdo nechtěl uvěřit tomu, že by Honza s plným vědomím skočil do studený vody, a ještě k tomu přes pilíř mostu, kde je smrt vlastně jasná,“ sdělil deníku Aha! Třískův blízký kolega. Nicméně ve chvíli, kdy už převáželi resustcitované, ale bezvládné Třískovo tělo do nemocnice, kriminální policie započala razii. Nejprve šla prověřit hotel Asten na pražském Klárově, kde byl herec ubytován. „Chtěli, abychom jim okamžitě otevřeli jeho pokoj, že se mu prý stal těžký úraz, a oni musí prověřit vše,“ sdělil Aha! zdroj z hotelu.

Ve chvíli, kdy hotel prověřovala kriminálka, do dveří vnikla produkce filmu Na střeše, se kterou měl herec pod režijním vedením Jiřího Mádla (30) začít točit v pondělí ráno. „Ti lidé z produkce byli moc nešťastní, prý jim pan Tříska nebere telefon, přestože na kontaktu byli dohodnuti. Odkázali jsme je na kriminálku, která pokoj pana Třísky stále prověřovala,“ pokračoval zdroj. V hotelu nevěděli, že onen muž, který se zřítil do Vltavy, je Tříska. „A nevěděla to ani ta filmová produkce. Všichni jsme jenom věděli, že herec utrpěl úraz,“ dodal zdroj. Dopis na rozloučenou, který by vysvětlil sebevraždu, policie nenašla. Stejně tak nebyly ani dohady, proč by měl Třísku někdo úmyslně zabít. „Nešťastná náhoda,“ zněl tedy verdikt kriminálky. Ale odpověď na otázku, proč k tomu neštěstí došlo, v tuto chvíli nezná nikdo... Policie hledá svědky
„Dosud zjištěné skutečnosti nasvědčují tomu, že se jednalo spíše o nešťastnou náhodou než o cílené jednání osmdesátiletého muže. Nicméně prosíme každého, kdo se v sobotu kolem šestnácté hodiny zdržoval na Karlově mostě a v jeho okolí, například jako pasažér výletní lodi, a pořizoval si jakékoliv foto či videozáznamy nebo byl svědkem události, ať se přihlásí policii prostřednictví linky 158,“ uvedl mluvčí pražské policie Tomáš Hulan.

 

 



Přečtěte si
dametodokupy
26. 9. 2017 • 23:33

-bello-
26. 9. 2017 • 21:51

Že se Tříska chodil na Karlův most modlit , OK.Ale že by se ty rituály odehrávaly tak, že sedí s nohama pohotovostně ke skoku z výšky cca 5 patrovýho baráku nikdo nikdy nikde nepsal. ( A že po 1989 byl v médiích kdykoli tady pobyl).A za sebe bych byla ráda, kdyby bulvár nedělal z policie blbce.Vraždu vyloučili , to je OK, ale popřít sebevraždu pro absenci dopisu na rozloučenou je nesmysl.A mně nikdo nikdy nerozmluví, že skočil sám.Ono sednout si tam je síla!Za zády měl tisíce turistů za ten den a stačilo lehce omylem strčit a letěl by.Jen dement , nebo sebevrah by si takhle sednul a záda si nekryl.Přes most chodím taky pořád.Není to žádný med.Turisté se tam chovají jak dobytčata.

jasnovidec01
26. 9. 2017 • 18:01

anka 26. 09. 2017 15:17 proc tu lzete???? - videl jste nekdy nejakou pojistku???? kdyz muj muz zemre a je uplne jedno jak - dostanu jeho pojistku tak jako tak.... při sebevraždě se pojistka nevyplácí ,,zjisti si to. hlavně né životní kterou určitě měl...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.