Tatiana Vilhelmová: Rvačka o chlapa na parketu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Tatiana Vilhelmová: Rvačka o chlapa na parketu!

Tatiana Vilhelmová přebrala přímo na parketu partnera své slovenské kolegyni Anně Šiškové a předvedli hodně erotický tanec.
Tatiana Vilhelmová přebrala přímo na parketu partnera své slovenské kolegyni Anně Šiškové a předvedli hodně erotický tanec. (Aha! – Marek Pátek)

KARLOVY VARY – Ani letošní zahajovací večírek Mezinárodního fi lmového festivalu v Karlových Varech se neobešel bez skandálu! Michaela Kocába (52) a jeho kapelu Pražský výběr 2 nechtěli v pátek večer pustit na párty! Džíny a ošoupané kožené bundy se nelíbily pořadatelům a nekompromisně řekli: Ne, v tom na večírek nesmíte!

Chlapci proto neváhali a svlékli se téměř donaha – nechali si pouze spoďáry… A herečka Tatiana Vilhelmová pak přebrala přímo na parketu tanečního partnera své slovenské kolegyni Anně Šiškové!

Ani nově přebarvená žlutá »hříva« Michaela Kocába, kterou si v pátek chvíli před začátkem festivalu nechal udělat v nově otevřeném karlovarském salonu Franck Provost, nepomohla k tomu, aby ho pustili na zahajovací párty. Kocáb a kluci z kapely se nechali inspirovat filmem Donaha a řekli si, že na protest půjdou do spoďárů.

Bubeník Klaudius Kryšpín a Richard Schäufl er stáli rázem před zraky všech přítomných jen ve spodním prádle. Frontman Výběru Kocáb ovšem ke striptýzu nakonec odvahu nenašel, a tak vedle nich jen přešlapoval oblečený. Celá akce však byla neúspěšná a přes práh se chlapi na zahajovací párty nedostali ani svlečení.

Zato herečka Tatiana Vilhelmová měla podařený večer. Přebrala tanečníka kolegyni Anně Šiškové! Zpočátku si u tance vystačila sama a vyčkávala. Ve chvíli, kdy se Šišková jen na moment odvrátila od svého tanečního partnera, zaútočila Vilhelmová jako šelma a už měla pohledného mladíka ve svých spárech. Pak teprve začal ten pravý tanec! Divoké pohyby a neuvěřitelná objímačka. A opuštěná Šišková? Ta musela všemu jen přihlížet od stolku s jídlem.

Zahajovací párty si nenechala ujít ani první dáma Livia Klausová s Václavem Klausem. Prezident se očividně na párty bavil víc než jeho manželka. Večírek totiž opouštěl až hodinu a půl po své ženě, která už na něho zřejmě čekala v posteli. Klaus se prostě nenechá omezovat…

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.