Tříska v kritickém stavu na ARO: POKUS O SEBEVRAŽDU? Vrátil se do Česka pro smrt? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tříska v kritickém stavu na ARO: POKUS O SEBEVRAŽDU? Vrátil se do Česka pro smrt?

Jan Tříska (80) bojuje na ARO o život! Topil se ve Vltavě!
Jan Tříska (80) bojuje na ARO o život! Topil se ve Vltavě! (archiv Blesku)

Jan Tříska (80) leží ve vážném stavu na anesteziologicko-resuscitačním oddělení (ARO) v pražské Ústřední vojenské nemocnici ve Střešovicích. Včera odpoledne spadl nebo skočil z Karlova mostu do Vltavy.

 

 

 
 

K události došlo v sobotu odpoledne kolem čtvrté odpoledne. Pro Třísku skočili cestující z okolo projíždějící lodi a až do příjezdu záchranářů ho oživovali. Muž po vytažení z vody nejevil známky života. Lidé, kteří ho z vody vytáhli, ho proto resuscitovali za pomoci rad operátora záchranné služby. Když ho záchranáři přebírali, měl už obnovenou srdeční funkci,“ řekla mluvčí záchranky Jana Poštová. Záchranáři poté muže uvedli do umělého spánku a převezli do špitálu.



Přečtěte si
mord
24. 9. 2017 • 17:07

A tohle jsi vypotil sám smudlo? nebo ti maminka pomáhala

-bello-
24. 9. 2017 • 16:25

Je nemožný jen tak přepadnout přes 40 cm širokou obrubu na Karlově mostě. Na mostě se chodí krok sun krok kvůli návalu idiotských turistů, kdy všichni čumí néé ! na Prahu, ale do tyče a dělají selfie.Holt využil šance a mezi všemi neviděn páchal sebevraždu. Jestli skočil po proudu k Havlovu , Zemanem obývanému Hradu a ne směrem k Národnímu a Mánesu bude to mít význam ! Sluníčka ve všem vidí symboly a protesty a výzvy a určitě sv. Nepomuka zasviní svíčkami

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.