Vdova po géniovi Dietlovi (+56) Magdalena Dietlová (72): SBALILA DALŠÍHO BOHÁČE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vdova po géniovi Dietlovi (+56) Magdalena Dietlová (72): SBALILA DALŠÍHO BOHÁČE!

Vdova po boku nového muže úplně rozkvetla.
Vdova po boku nového muže úplně rozkvetla.

Krále českých seriálů vystřídal král kontrabasistů. Vdova po scenáristovi Nemocnice na kraji města Jaroslavu Dietlovi (†56) je opět zamilovaná. Bývalá hlasatelka Magdalena Dietlová (72) žije s Miroslavem Vitoušem (69), který patří mezi nejznámější jazzové hudebníky světa. 

„Můj spirit mi nedovolil potkat někoho, s kým bych se svázal,“ postěžoval si Miroslav v roce 2013 v rozhovoru pro Xantypu, jíž byla Magdalena šéfredaktorkou. „Moje cesta vedla jinudy a jinam,“ dodal rozvedený muzikant.

Zdá se, že svou situaci viděl příliš černě. O dva roky později totiž už doprovázel Dietlovou na karlovarském festivalu a pak s ní zašel do GoJa Music Hall na českou premiéru muzikál Fantoma Opery. I Magdalena bývala skeptická. „Bojím se na cokoli těšit. A když ta hezká chvilka přijde, myslím na to, abych si ji nezkazila,“ prozradila.

Ze smrti manžela Jaroslava v roce 1985 přímo na rodinném tenisovém kurtu se nemohla dlouho vzpamatovat. Pak našla oporu v bohatém podnikateli Milanu Sládkovi, který patřil k nejuznávanějším obchodníkům s obilím na světě.

Žil střídavě ve Švýcarsku a na exotickém Barbadosu. Právě on dal Magdaleně možnost řídit Xantypu. „Jaký časopis bys chtěla šéfovat, kdyby sis mohla vybrat ?“ zeptal se své přítelkyně vekoryse.

Nyní si láska našla cestu ke stále velice půvabné vdově potřetí. S Vitoušem žijí střídavě v Americe a italské romantické vesničce.

Začínala jako hlasatelka

Magdalena začínala ještě pod dívčím jménem Podivínská jako hlasatelka v ostravské televizi. Jejím prvním mužem byl báňský inženýr Jan Přibyl. Měli spolu syna a dceru, po rozvodu zůstal Vojta u táty, máma si do Prahy vzala Lucii. S Dietlem pak měli Annu a Jana. Poté Magdalenu postihla strašlivá tragédie, prvorozený Vojta se v 17 letech zabil při autonehodě.

Nejlepší kontrabasista

Vitouš hrál v šesti letech na housle, v deseti na piano a ve čtrnácti na kontrabas. Už na pražské konzervatoři získal stipendium na prestižní Berklee College Of Music v americkém Bostonu. Jako zakládající člen jazz fusionové skupiny Weather Report spolupracoval s muzikanty, jako jsou Jan Hammer, Freddie Hubbard, Miles Davis, Chick Corea, Wayne Shorter či Joe Zawinul.

Na video s Dietlovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
antonuis.j
23. 9. 2017 • 21:53

I stará bába může být zlatokopka. Tahle paní je vrcholně ošklivá,umělá,falešná, nesympatická, přešitá a přesto šeredná stařena, která leze celý život leze do postelí bohatým dědouškům, je krajně nesympatická, nepříjemná, nic neumí a je pro blázny, bosorka jedna, curva v hrobě.

-bello-
23. 9. 2017 • 21:51

Dietlová a novinářka?Od kdy má fakultu ? Pokud vím, do časopisu Xantypa ji dosadil ten chlap, ona byla jen oznamovatelka pořadů v TV. Pamatuju, že když měla Špinarová k svým narozeninám pořad v TV , tak tam byla i Dietlová.A ta kjen přišla vzala si řeč a mluvila jen o sobě.Nakonec jí Špinarová zarazila a trefně se zeptala, za co jako na ty její narozky přišla. Tak Dietlová sklapla!

bursik
23. 9. 2017 • 15:35

Afektovana nesympaticka baba.Mrzak Dietl take mel spatne zuby a kulhal ! Ale predevsim lezl vladcum do zadnice ! T-AKOVY SROT co napsal se prodal jako vata do TV v Nemecku A sefredaktorka cha cha jako pi. Smuclerova generalni reditelka ! Jenze Liba dela za penize od statu kdezto Magda za soukrome, proto vyletela.Hudebnik ma spatne zuby i oci kdyz skocil na spek te prohnane zenske

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.