Karel Šíp: Otevřeně o moderování Všechnopárty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Karel Šíp: Otevřeně o moderování Všechnopárty!

Karel Šíp tvrdí, že je to pro něj dobrodružství.
Karel Šíp tvrdí, že je to pro něj dobrodružství. (ČT)

Také s novým režisérem své talk show Michaelem Čechem (50) ve Všechnopárty Karel Šíp (72) improvizuje. Bavič tvrdí, že je to pro něj dobrodružství.

,,Já si neumím představit, že bych pracoval jinak, že bych neimprovizoval. Je to dobrodružství, které mě udržuje v napětí. Nevím, co se odehraje, co se bude dít. Je to jiný druh práce, než když jsem pracoval ve dvojici s Jaroslavem Uhlířem a měli jsme secvičené scénky,“ prozradil Šíp.

Ten se na konci jarní televizní sezony pro rozdílné názory na další vývoj Všechnopárty rozešel se s jejím dlouholetým režisérem Viktorem Polesným (69).

Na video se Šípem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
cotonice
22. 9. 2017 • 13:35

To je sice hezké , že pan Šíp improvizuje- ale měl by si položit otázku , zda se na tu jeho improvizaci dá vždycky dívat. Někdy mi připadá , že je připitej, někdy se ptá na základní věci ,který normální člověk zná.Asi takto - tento pořad by měl zmizet z obrazovek - vysílá se příliš dlouho , moderátor se stal senilním dědou a už to není dobré. Pane Šípe , včas odejít je umění !!!!

kadlicek
21. 9. 2017 • 11:07

Dřív býval ten pořad docela dobrý, ale v poslední době to nejsou ze strany pana Šípa improvizace, ale spíš následky přicházející demence. Ani se nedivím, že se změnili režiséři, vono s těmi geronty nelze skutečně pracovat donekonečna...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.