Bouček má prázdniny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Bouček má prázdniny!

Libor Bouček si za asistence Jakuba Smrže vyzkoušel, jak se na jeho závodní motorce sedí.
Libor Bouček si za asistence Jakuba Smrže vyzkoušel, jak se na jeho závodní motorce sedí. (Aha! – Vladimír Kopecký)

PRAHA – „A konečně tu jsou prázdniny! A protože si chci taky užít léta, tak se vám vaše oblíbená hitparáda t-music znovu přihlásí až začátkem září. Teda doufám, že se vám v září přihlásíme a že v ní budu i já,“ žertoval moderátor t-music Libor Bouček (26) při natáčení dnešního dílu hitparády, která bude před prázdninami poslední.

„A konečně tu jsou prázdniny! A protože si chci taky užít léta, tak se vám vaše oblíbená hitparáda t-music znovu přihlásí až začátkem září. Teda doufám, že se vám v září přihlásíme a že v ní budu i já,“ žertoval moderátor t-music Libor Bouček (26) při natáčení dnešního dílu hitparády, která bude před prázdninami poslední.

Libor v ní přivítá kapelu Mandrage a motocyklového závodníka Jakuba Smrže, který do studia přiveze i svou závodní motorku. „Na okruhu v Monze na jediné rovince, která měří kilometr, jedu i 320 kilometrů v hodině. Pak ale musím v šikaně, která následuje po rovince, zpomalit až na 60 kilometrů za hodinu,“ prozradil Liborovi Jakub Smrž jak rychle závodí na své motorce v třídě Super Bike. Více uvidíte a uslyšíte v t-music již dnes dopoledne od 10.40 hodin na Primě.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.