Miliardářská svatba Putinova kámoše: Budete zírat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Miliardářská svatba Putinova kámoše: Budete zírat!

Mladí, krásní, bohatí.
Mladí, krásní, bohatí. ( Foto Instagram)

Další monstrsvatba se konala o víkendu v ruské metropoli. Syn arménského miliardáře a známý ruského prezidenta Karen Karapetjan si vzal za ženu úchvatnou krásku Lilit. Sjelo se mnoho známých tváří, mezi nimi i významní politici.

Klenba z čerstvých květin a blyštivých krystalů, čtyřpatrový dort rovněž se stovkami živých květů, ale hlavně VIP účast. Nepřišel sice Vladimir Putin (64), dobrý kamarád ženichova otce, nechyběl však jeho mluvčí Dmitrij Peskov (49) se svou krásnou ženuškou Taťjanou Navkou (42), olympijskou šampionkou v krasobruslení. A Eros Ramazzotti (53) zpíval své hity i pro uši arménského prezidenta Serže Sarkisjana (63).

Tatík má 100 miliard

Karen je nejmladším synem arménského realitního magnáta Samvela Karapetjana (52), jehož majetek Forbes letos odhadl více než 100 miliard Kč. Vždyť mu patří 33 obchodních center, šest kancelářských komplexů a 10 hotelů po celé Rusi a Arménii, kde je navíc jeho starší bratr (rovněž Karen) premiérem. Na kolik veselka přišla, je zatím tajemstvím. Když ale Karapetjan loni v témže kostele loni ženil nejstaršího syna Sargise, účet zněl na 43 milionů korun.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.