Lucie Bílá pod palbou urážek: Tady má utrum! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Lucie Bílá pod palbou urážek: Tady má utrum!

Lucie Bílá pod palbou urážek...
Lucie Bílá pod palbou urážek... (Foto Aha! – Petr Novotný a reprofoto Lukáš Fronk)

I když Lucie Bílá patří mezi nejlepší a nejoblíbenější zpěvačky českého showbyznysu, ne vždy a všude ji milují. Dokonce v jednom městě nad ní prý ohrnují nos a urážkami nešetří.

Diváci jsou nevděční a chování ke hvězdě jako je Lucie Bílá, je prý nepochopitelné. To pronesla Jitka Doubravová z pořádající agentury, která nad fanoušky z Dobříše skoro zlomila hůl a zvažuje, zda v tomto městě ještě nějaké akce vůbec někdy bude pořádat.

„Když jsme začali s akcemi na Dobříši, panovala tady rodinná atmosféra. Postupem času, jak už to na maloměstě bývá, se začalo ozývat mnoho závistivců. Nic se jim nelíbí, Lucie Bílá je podle nich šašek a podobné urážky. Musím říct, že tohle jsem zažila jen na Dobříši a už ztrácím nadšení do dalších let zde něco pořádat,“ řekla dobříšskému zpravodajskému portálu Doubravová.

Bílá zůstává v klidu a nenechá se chováním tamních obyvatel rozházet. „Je velmi jednoduché slovem někomu pošpinit jméno a práci… A je to opravdu zbytečné se tím zabývat nebo trápit. Důležité je nadšené publikum a plný sál. Kdybych se nechala demotivovat jednotlivcem, asi bych daleko nedošla,“ vyjádřila se k nepříjemnostem Bílá Sedmičce.

Na video s Lucií Bílou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hejhej
21. 9. 2017 • 19:56

zvonek.......souhlas!!!!!

zvonekdozahrady
21. 9. 2017 • 17:36

Přesně tak. Nechápu jak mohla sbírat slavíky za života Věry Špinarový, to byla Paní zpěvačka ! Té tohle uječený trdlo nesahá po kotníky.

sandokan500
21. 9. 2017 • 00:40

Smradlavá cikna.

-bello-
20. 9. 2017 • 23:50

Proč ty starší ženský, když mají mladýho chlapa rozpouští své vlasy a hrají si na víly ? . Dyť s těmi loknami vypadá jak Čachtická paní ( a Gregorová ještě hůř, to je chlap s parukou )

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.