Balogová a Issa v erotickém klubu! Orgie?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Balogová a Issa v erotickém klubu! Orgie?!

Martina to se Sámerem řádně rozjela!
Martina to se Sámerem řádně rozjela! (Archív)

Martina Balogová (38) o sobě dala po delší pauze vědět. Se svým letitým kamarádem a kolegou ze SuperStar  Sámerem Issou (32) se potkali na otevírací party netradičního klubu. A zpěvačka předvedla parádní podívanou. 

Martina se se Sámerem objevili na otevírací party pražského klubu Honey, který je vyhlášený tím, že návštěvníkům nabízí hodně netradiční zážitek. Jde totiž o podnik, kde se pořádají hodně divoké erotické mejdánky. A oba zpěváci si večírek hodně užili. „Se Sámerem jsme se dlouho neviděli. Občas si jen zavoláme. A tak jsem měla radost, že se vidíme,“ svěřila se zpěvačka, které mnozí po účasti v SuperStar věštili zářnou budoucnost.

V podniku se nachází několik místností, kde si návštěvníci, pokud chtějí, mohou si dopřát sexuálních hrátek. Martina se Sámerem zapózovali třeba v sado-maso místnosti. „Jsem hrozně rád, že jsem se s Martinou viděl. Chystáme společný duet a jeden zajímavý projekt, o kterém nesmím zatím mluvit. Nicméně musím uznat, že Martina stárne velmi elegantně a je to kus krásné ženské,“ vysekl Sámer poklonu své kolegyni, které se v luxusním klubu hodně líbilo.

Sámer Issa: Velikost mého penisu vždycky všechny překvapí! Mile nebo nemile?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
dandova
19. 9. 2017 • 16:16

Čmoudi na výletě.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.