Pawlowská se musí otáčet: DLUHY! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Pawlowská se musí otáčet: DLUHY!

Pawlowská musí vydělávat pořádný balík, aby vydělala na její vilu.
Pawlowská musí vydělávat pořádný balík, aby vydělala na její vilu. (Foto: Herminapress.cz)

Halina Pawlowská měla kdysi sen, který se jí nakonec splnil. Vždy chtěla obrovskou luxusní vilu, ve které by mohla bydlet celá rodina. Tu si pořídila v roce 2003 v Podolí a stále jí nemalý balík. Teď se musí pořádně otáčet, protože vydělává na dluhy, které má právě kvůli vysněnému hnízdečku…

Ještě když žil její muž vysnila si velkou vilu pro celou rodinu. V roce 2003 si takovou nádheru pořídila a to v pražském Podolí za deset a půl miliony korun. Dalších takřka pět milionů pak stála rekonstrukce. Halina v domě s početnou rodinou moc dlouho nepobyla. Její rodiče i manžel totiž už zemřeli a syn Petr má svůj vlastní život. V obrovské vile s ní tak tráví občas čas jen dcera Natálie.

Podolská vila má tři patra a dokonce i výtah, kvůli tomu, že Halina špatně chodí. Vysoké náklady, které si toto hnízdečko žádá, stojí Halinu spousty sil a musí se pořádně otáčet. Kromě scenáristiky a svých talk show, které jí podle Sedmičky vydělávají kolem 30 až 40 tisíc, začala učit tvůrčí psaní a scenáristiku. Kurzy, které vede, si rozhodně nemůže dovolit každý.

Například kurz pro všestranné autory s Pawlowskou vyjde prý na 35 tisíc korun. Není ale divu, že bývalá moderátorka Banánových rybiček nastavila ceny kurzů takto vysoko, musí totiž vydělávat na hypotéku, kterou na vilu má. Podle katastru nemovitostí má dům stále zatížený zástavním právem smluvním až do výše 4 970 tisíc korun, což znamená, že na domě vázne dluh od banky.

Na video s Halinou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vigela
20. 9. 2017 • 18:11

A co takhle domeček prodat a jít do menšího? Stejně si ho asi moc neužije, když na něj pořád vydělává, chudák.

ivoadler
20. 9. 2017 • 15:17

No, schopná je, skoro by se chtělo říci všehoschopná, ale budiž. Horší je, že tu vilu nějak nemůže zabydlet.

ellenic
19. 9. 2017 • 19:48

Kurz za 35 000 Kč, pěkně děkuji. Vnukovi jsem napsala pěknou pohádku i bez jejího kurzu, psala jsem ji s láskou a pro malého. Jestliže si pořídí tak obrovský dům, musí počítat i s náklady, to je logické . To jsou ty célebrity, myslí si, že se jim budou penízky sypat do nekonečna .

havran2
19. 9. 2017 • 15:06

Už se o ni dlouho nepsalo a nemluvilo a je tu zas ! ! !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.