Přes tohle vlak nejede! Proč zrušil Zounar natáčení? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Přes tohle vlak nejede! Proč zrušil Zounar natáčení?

I když má Martin Zounar stále spoustu práce a jeho program je opravdu nabitý, kvůli dceři klidně natáčení zruší raz dva.
I když má Martin Zounar stále spoustu práce a jeho program je opravdu nabitý, kvůli dceři klidně natáčení zruší raz dva. (Foto TV Nova)

Jsou věci, které jsou pro tatínky posvátné a nedotknutelné. I když má Martin Zounar stále spoustu práce a jeho program je opravdu nabitý, kvůli dceři klidně natáčení zruší raz dva.

I když už nebydlí s maminkou malé Claudie, o dceru se stejně stará na sto procent. Veškeré volné chvilky patří právě jí, a když se odehrává v jejím životě něco důležitého, Martin neváhá a zruší veškeré plány, aby mohl být s ní. Dokonce i nasmlouvané natáčení!

„V tyto důležité dny žádnou práci nemívám, jsou to totiž okamžiky, které se vám nikdy nevrátí. Když šla dcera do první třídy, měl jsem točit, ale zrušil jsem to a řekl jsem, že přijdu až odpoledne. Moc se to sice štábu nelíbilo, ale nakonec se vůbec nic nestalo. Kdybych tam ale s dcerou nebyl, vyčítal bych si to do konce života,“ řekl Zounar Sedmičce. Jeho Claudinka šla tento rok již do třetí třídy a ani letos si její první školní den nenechal herec ujít. Dcerunka je na prvním místě a přes to vlak nejede!

Na video s Martinem Zounarem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.