Muž roku Matyáš Hložek: ROZCHOD s přítelkyní! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Muž roku Matyáš Hložek: ROZCHOD s přítelkyní!

Matyáš patřil bezesporu k favoritům letošního ročníku.
Matyáš patřil bezesporu k favoritům letošního ročníku. (David Malík)

Tak jak se to stává zpravidla Misskám, skončil po vítězství vztah i novopečenému Muži roku. Lékem na smutek v srdci může být alespoň dáreček, který právě obdržel.

 „My jsme spolu něco řešili a ono je to takové celé složitější. Nemyslím si, že by v našem rozchodu hrálo roli vítězství v Muži roku, i když chápu, že na ten protějšek je to určitý tlak a ne každý novou situaci ustojí," okomentoval prázdnou půlku postele ve svém bytě Matyáš Hložek. 

Útěchou je pro Matyáše v tomto těžkém období alespoň to, že od generálního sponzora soutěže Autostylu Trutnov vyfasoval zbrusu novou Toyotu. A protože jezdit v podobné káře za téměř milion korun není prý jen tak, absolvoval tenhle svalnatý sympaťák hodinové školení. Že by fakt neuměl řídit? „Ne, tak to není. Vždyť jsem dělal řidičák už v sedmnácti letech a hned jak padlo osmnáct, vyjel jsem na silnice," hájí se Hložek se širokým úsměvem.

VIDEO: Z ošklivého káčátka se vyklubal princ! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.