NEDŮVĚRA mezi Kubou a Agátou: Čí je to mimčo? Testy otcovství odtajněny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

NEDŮVĚRA mezi Kubou a Agátou: Čí je to mimčo? Testy otcovství odtajněny!

Agátu Prachařovou pustili s porodnice, kam si ji přijel i s dcerou Miou vyzvednou její manžel Jakub.
Agátu Prachařovou pustili s porodnice, kam si ji přijel i s dcerou Miou vyzvednou její manžel Jakub. (Pavel Machan, Czech News Center / Paparazzi)

I přes úsměvy štěstí z narození miminka, nepanuje mezi manželi zrovna idylka. Pochybmosti o skutečném tátovi malé Mii měly rozptýlit testy otcovství. Jak dopadly?

„Po poslední provalené nevěře ji Kuba už moc nevěří, proto hned pojal podezření, že to dítě není jeho a trval na tom, že chce důkaz," práskla info z napjatého soukromí Agáty a Jakuba Prachařových jejích blízká známá podle Blesku. A jak dopadly výsledky ostře sledovaných testů otcovství? Kdo je tátou malé Mii?

„Nakonec musela jít na testy otcovství ještě během těhotenství. Ty naštěstí potvrdily, že je Jakub biologickým otcem dítěte," objasnil zdroj. Takže konec dobrý, všechno dobré? Podle snímků z večírku, na kterém se malá Mia zapíjela, se Prachař na rozdíl od Agátina táty příliš nebavil, naopak s vážnou tváří řádně upraveného režiséra nasoukal do taxíku a vůbec neprojevoval příliš nadšení. Podle všeho v něm červík pochybností očividně stále hlodá...

Těhotná Agáta Prachařová má problém: Syn žárlí na miminko! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
19. 9. 2017 • 20:57

jardavozembouch jo, ale říkejte to staré Žíle

xsedmikraska
19. 9. 2017 • 07:58

Tak popřejme mladým rodičům zdravé a šťastné mimčo. A čí je? No přece jejich!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.