Šik jako Heidi Klum? Můžete! A to za pár kaček... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Šik jako Heidi Klum? Můžete! A to za pár kaček...

Dnes jde do prodeje kolekce navržená topmodelkou Heidi Klum (44)!
Dnes jde do prodeje kolekce navržená topmodelkou Heidi Klum (44)! (profimedia.cz)

Módní a šik oblečení od slavné návrhářky, které je však zároveň levné? To byl dosud pro mnoho žen nesplnitelný sen. Teď si ho ale můžete splnit v jednom z 234 českých obchodů řetězce Lidl. Dnes tu totiž jde do prodeje kolekce navržená topmodelkou Heidi Klum (44)!

Lidl se už před časem rozhodl proniknout i do světa módy a provedl to stylově. V červnu vytroubil do světa, že zlanařil slavnou německou topmodelku, která pro něj navrhla vlastní kolekci. „Chtěla jsem vytvořit módu s tzv. wow efektem, která se dá snadno kombinovat a ve které každá žena bude vypadat skvěle. A přitom za bezkonkurenční cenu,“ vysvětlila Heidi, která kolekci vytvořila ve spolupráci se značkou Esmara.

Levná a zábavná

A ceny jejích modelů, stejně jako módních doplňků a bot, jsou opravdu víc než příznivé. Pohybují se od 149 Kč do 799 Kč (výjimkou je bunda z pravé kůže v bikerském stylu za 1690 korun). „Lidl je proslulý tím, že prodává kvalitní výrobky za dostupné ceny.

I móda by měla být nejen zábavná, ale cenově dostupná pro každého,“ vzkázala modelka, jejíž hadříky budou kromě Česka pochopitelně k dostání i ve více než 10 tisících obchodech Lidlu po celém světě. Takže dámy, jestli chcete kvalitní kabelky z pravé kůže, lodičky s leopardím vzorem nebo třeba stylové pončo od Heidi, vyrazte už dnes do Lidlu! „Doufám, že se bude líbit, ta práce mě opravdu bavila,“ prohlásila rodačka z Bergisch Gladbachu.

Víte, že...

...Heidi kolekci představila 7. září na velkolepé show v rámci newyorského týdne módy?

I tyto hvězdy mají své »hadříky«:

Rihanna (29) PUMA

Svou první kolekci pro značku Puma představila barbadoská zpěvačka Rihanna loni. Měla obrovský úspěch a zpěvačka s německou firmou spolupracuje dodnes.

Simona Krainová (44) PIETRO FILIPI

Česká topmodelka Simona Krainová (44) si vyzkoušela roli návrhářky letos. Na své první módní kolekci čítající 11 modelů spolupracovala se značkou Pietro Filipi.

Dara Rolins (44) SUGARBIRD

Dara Rolins navrhla vlastní oblečení pro maďarskou značku Sugarbird. Před rokem představená kolekce byla zaměřena hlavně na šaty a overaly.

Na video s Heidi se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.