Rána pro Havlovou (64): NEJDRSNĚJŠÍ ZNEUŽITÍ V JEJÍM ŽIVOTĚ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Rána pro Havlovou (64): NEJDRSNĚJŠÍ ZNEUŽITÍ V JEJÍM ŽIVOTĚ!

Po Slavíkovi učinila rázný krok také Dagmar Havlová (64), která čelí nejdrsnějšímu zneužití ve svém životě.
Po Slavíkovi učinila rázný krok také Dagmar Havlová (64), která čelí nejdrsnějšímu zneužití ve svém životě. (Foto Aha! – M. Pátek, D. Černovský, K. Kopáč, Z. Pecák, L. Křivan, ara)

Hrnečky s Hitlerem, Gottem a Havlem budou řešit právníci! A není vyloučeno, že celá věc skončí u soudu. Po Slavíkovi učinila rázný krok také Dagmar Havlová (64), která čelí nejdrsnějšímu zneužití ve svém životě. 

Bývalá první dáma se o zneužití portrétu zesnulého manžela Václava Havla (†75) dozvěděla díky deníku Aha! a ihned začala jednat. Okamžitě zapojila své právní zástupce.

Jde o malby

„Dostal jsem od právníka dopis, že bývalá první dáma požaduje honorář,“ potvrdil Aha! nakladatel Emerich Drtina. „S bývalým prezidentem se zatím prodal jen jeden hrnek, nebude s tím problém,“ dodal. Navíc podle něj při výrobě nejde o fotografie, ale malby výtvarníka, který za svou práci dostal řádně zaplaceno. 

„Není pravdou a to mohu potvrdit jako autor dopisu, který jsem panu Emerichu Drtinovi, jednateli NAŠE VOJSKO -  knižní distribuce, s.r.o., odeslal), že by paní Havlová požadovala ve spojení s neoprávněný prodejem hrnků s podobiznou jejího manžela, pana Václava Havla, jakýkoli „honorář“. Jediné, co nárokuje, je odstranění těchto hrnků, zdržení se jakékoli reklamy na prodej hrnků a sdělení údaje, kolik hrnků s podobiznou pana Václava Havla bylo prodáno. Lze uzavřít, že o jakékoli peněžité částce není v dopise paní Havlové ani čárka. Pan Drtina tedy uvedl nepravdu," kontruje naopak Havlové právník František Vyskočil.

Vedle nacisty

Tím ale problémy nekončí. Jde hlavně o to, že nakladatelství Naše vojsko vrhlo na trh hrnečky s podobiznami slavných sportovců, politiků a umělců vedle masových vrahů, jako byl Hitler či Stalin. Dokonce je tak společně prezentuje vedle sebe v reklamě.

Nedal souhlas

To popudilo už před několika dny Karla Gotta (78), který je mezi nimi také. „Pan Karel Gott nedal souhlas s pořízením, ani užitím jeho podobizny na zmíněné produkty. Proto se poradí se svým právním zástupcem na dalším postupu,“ řekla deníku Aha! zpěvákova mluvčí Aneta Stolzová.cz.

Na video s Havlovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vivvien
25. 1. 2019 • 17:26

A nebo je to ta hopsanda že žiškovského bytu. Haha

vivvien
25. 1. 2019 • 17:23

Né mokrý hadr, ale rovnou celou hlavu do kýble s ledem.

vivvien
25. 1. 2019 • 17:21

Dášu hlavně štve, že tam není ona. Tupče.

vivvien
25. 1. 2019 • 17:19

Havel a slušný člověk? Běž si vykloktat a něco si o něm přečti.

obchod@...
18. 11. 2018 • 23:18

Nevím kde se bere v lidech tolik nenávisti a závisti asi se máme moc dobře Havel byl slušný člověk až moc velký dobrák byl moc měkký měl si na ty komouše najat nějakou tvrdou ruku ještě tu nakonec vychvalte největšího zločince který nám vládne všeci kradnů len ja v miliardách 95% lidí vůbec neví co je to miliarda a vyhledávají kraviny kterým nešlo zabránit

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.