Marta Kubišová: Vyzrála na zákon! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Marta Kubišová: Vyzrála na zákon!

Malý zavírací popelníček je součástí Martiny kabelky.
Malý zavírací popelníček je součástí Martiny kabelky. (Foto pro Aha!: herminapress.cz)

S protikuřáckým zákonem si musela poradit po svém. Marta Kubišová (74) nosí v kabelce miniaturní popelníček!

„Nesnesla bych hodit nedopalek na zem. Nejsme prasátka, tak se musíme zařídit po svém. Takovýhle malý popelníček v kabelce lehce unesu a pak ho vysypu doma,“ prozradila Aha! zpěvačka během focení pro kalendář nadace VDN Promo. „Nejen zvířátka potřebují naši pomoc, ale také lidé. Hned jak jsem byla oslovena, jsem souhlasila,“ dodala Kubišová, které na konci září startuje poslední turné Marta Naposledy.

 Marta Kubišová: Bojím se infarktu, moc jsem si toho nabrala!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
17. 9. 2017 • 23:48

paralenka myslím, že Vám husí kůži působil fakt, že to byl protest , tak jako Kryl.A lidi byli zoufalí.V té době. To se nedá srovnávat.Kubišová je stejná chrakterově.Upsala se do Charty a bůhví, jestli by to druhý den udělala taky.Pak z toho udělala po 89. byznys na celých skoro 30 let.A za komunistů zrovna ona se neměla nejhůř s podnikovým bytem, co jí přidělili.Jenže o tom ona nemluví.

-bello-
17. 9. 2017 • 23:43

Prase, vajgly v kabelce.Smrdí i přes ten dekl. Měla infarkty ? Léčbu bych ji nechala platit! Výnosných trafik má od Havla tolik, že si to může dovolit. Stala se z ní místo profesionální fňukna! Nemaká, cizopasí a je braná svými kolegy ne pro její zpěv, ale aby si to s ní nikdo nerozházel v sluníčkové šooubýzové kšeftařské společnosti , dyť měla za sebou přece Havla . Připodělaní konzervatoristé se jen klepou na prachy a co kdyby řekli jiný názor, než ten co se od 89. ohledně Kubičšové nosí ?

paralenka
16. 9. 2017 • 22:11

Kolik těch posledních koncertů ještě bude? Ví vůbec, jak už má zdevastovaný hlas? V Brně se nedala poslouchat, dvakrát cca půl hoďky, mezitím dlouhá vajglpauza. Kde je ta Kubiška, která dokázala způsobit husinu, sotva otevřela pusu?! Za mě zklamání právě z toho jednoho "z posledních" koncertů!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.