Oslava narození dcery Agáty: Žilková nepřišla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Oslava narození dcery Agáty: Žilková nepřišla!

Babička Veronika se stará, aby měla Agáta všechno potřebné.
Babička Veronika se stará, aby měla Agáta všechno potřebné. (Foto Aha!: Martin Hykl, David Kundrát, Pavel Machan, Marek Pátek)

To byla jízda! Hned druhý den po narození svého prvního potomka se Jakub Prachař (34) chopil sklenky a Miu, kterou ve středu večer přivedla na svět jeho manželka Agáta Prachařová (32), pořádně zapil. Mezi gratulanty ale chyběla tchyně Veronika Žilková (55)...

Jen co novopečený tatínek vylezl z porodnice vinohradské nemocnice, začal žhavit drát a snad všechny ze svého telefonního seznamu pozval na bouřlivý mejdan. Hosté se sjeli do baru A studia Rubín na Malé Straně a ven se trousili nad ránem v podroušeném stavu. Nejvíc si dával do trumpety Agátin otec Jiří Hanych (59). Matka Veronika tam ovšem překvapivě nebyla!

Přitom do porodnice za čerstvě narozenou vnučkou Miou babička dochází pravidelně. K tomu, jak holčička přišla na svět, ale odmítá cokoli říct. „Rodiče miminka si to nepřejí,“ sdělila deníku Aha! Žilková. Její mlčení kolem porodu by se ještě pochopit dalo. Úplně stejně ale reagovala na otázku Aha!, proč si nechala ujít zapíjení vnučky v Rubínu. „Nezlobte se, nebudu vám nic říkat, ani komentovat,“ reagovala na náš dotaz. Že by ji zeťák Prachař na oslavu nepozval záměrně? To vědí jen oni dva...

 Prachař, děda Hanych a spol zapíjeli novorozenou Miu: Kdo se sotva držel na nohou?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
loft
17. 9. 2017 • 11:21

A pokud ještě přenášela a porod se vyvolával- což by tomu břichu odpovídalo to vypadá na jiného tátu ..... ?

-bello-
17. 9. 2017 • 00:26

Stará Žíla nepromluvila ? Z toho až mrazí A Prachař chlastá furt a tohle byla jen další záminka se zlejt jak prase.Hanych je alkoholik, tak je všechno, jak má být. Špagáta se oklepe a přidá se k partě a pak bude tahat dítě do " školy " , kde má flek jako paní "učitelka" ( bez vzdělání ) se svou matkou Žílou ( a u ní je to jakbysmet). Ježíši, že jim není hanba A Stropnickýmu tuplem! Takovu rodinu

majojo
16. 9. 2017 • 21:41

Mezi námi, co by Žilková dělala na oslavě plné vožralejch chlapů? Tohle jsou pánské jízdy, bulváři. A když už se něčemu divíte, tak proč nepozvali Stropnického.

ellenic
16. 9. 2017 • 17:19

Jakub ví asi nejlépe, proč ji tam nepozval, stačí, co už natropila těmi řečmi. Uvidíme, co přinesou roky do budoucna, ale je možné, že spolu ani nezestárnou .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.