Nezodpovědná Agáta si zahrává s ohněm: Chudáček miminko Mia! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nezodpovědná Agáta si zahrává s ohněm: Chudáček miminko Mia!

Agáta je dlouholetá kuřačka.
Agáta je dlouholetá kuřačka. (Jan Tůma)

To, že je Agáta rebelka a dělá si, co chce, víme už dlouho. Někdy by ale bylo dobré, aby si vybrala za vzor někoho příkladného a své pravé já v sobě trochu podusila. Podle očitého svědka kouřila dvojnásobná maminka jednu cigaretu za druhou ještě pár dní před porodem a to rozhodně pro dítě dobré není…

Vášnivý kuřák se jen tak své cigaretky nevzdá. To potvrdila i bývalá modelka Agáta Prachařová. V kouření jí nebránilo ani to, že čeká miminko. „Pár dní před porodem jsem ji potkal v kavárně, kde byla se svým otcem. A překvapilo mě, že pálila jednu za druhou,“ řekl Blesku očitý svědek. Agáta nikotinové tyčince prostě nedokázala dát sbohem a ohrozila tak její holčičku Miu, která se narodila ve středu večer.

Kouření se nevzdal ani otec dítěte, herec Jakub Prachař. Dle lékařů je běžné, že matky kuřačky dítě porodí před termínem a mimčo má nižší poporodní váhu. To se stalo i u Prachařové, která porodila o patnáct dní dříve. Dále prý může tato závislost zkomplikovat první týdny dítěte, i proto, že nikotin přechází i do mateřského mléka. Kvůli tomu pak dítě matčin prs odmítá a ona tak nemůže kojit.

Na video s Agátou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ellenic
16. 9. 2017 • 08:59

Překvapuje někoho, že Agáta nejspíše kouřila i jako těhotná. Mne tedy ne, u ní mne totiž ani nepřekvapí, že bude "učit" na mezinárodní konzervatoři. Na ministerstvu by to bylo ještě trapnější, co by tam vlastně ona mohla dělat, ovšem chůze po dlouhých chodbách věřím, že ta by jí šla . Tak byla, uklizena ještě před porodem na konzervatoř. Fakt úsměvné, ale údajně to prý nebyla protekce .

-bello-
15. 9. 2017 • 23:51

Už jednou jsem napsala, že v AHA nemaj používat cizí slova, když je neumí! Špagáta není rebelka, protože nerebeluje. Ta jenom ožrale vždycky něco, někoho včetně sebe ztrapňuje.Toť vše!

ppadys13
15. 9. 2017 • 16:26

To není rebelka,to je pochva kachní pysk.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.