Dcera Jaruš (+66) z Kouzelníka: Role v ULICI! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dcera Jaruš (+66) z Kouzelníka: Role v ULICI!

Herečka Bohdana Pavlíková ve skutečnosti nikdy nerodila.
Herečka Bohdana Pavlíková ve skutečnosti nikdy nerodila. (Foto Aha! – Pavel Machan, Marek Pátek, TV Nova)

Že jste tuhle porodní asistentku už někde viděli? Není divu! Malou epizodní roli v nekonečném seriálu Ulice získala dcera zesnulé Jaroslavy Hanušové (†66) alias Jaruš z televizního Kouzelníka. Klára Hanušová (38) je zdravotní setřičkou nejen na obrazovce, ale i ve skutečnosti!

S Klárou se mohou denně setkávat pacienti ve Fakultní nemocnici Královské Vinohrady v Praze, kde pracuje. Když přišla nabídka zahrát si v oblíbeném seriálu, nemohla odmítnout. V Ulici asistovala při porodu Bohdany Pavlíkové (41) alias Jindry Pražákové. „Na natáčení ji doporučila sama Bohdana, protože spolu s Klárou hrály v jednom projektu,“ prozradil deníku Aha! zdroj z TV Nova.

Herectví se věnuje amatérsky, mají to v rodině. Její bratr Jaroslav Hanuš (34) je totiž také herec.

„Zdravotní sestry hraju docela často a baví mě to,“ řekla Aha! Klára. Sice si vybrala jinou profesi než její maminka a mladší bráška, ale nabídky na filmování neodmítá. Zahrála si už ve filmu Mamas a Papas a objevila se také v seriálu Náměstíčko či televizním cyklu Nadměrné maličkosti.

Zkreslený obraz

Příjezd Jindry do porodnice a následná péče o rodičku vypadá podle Kláry ve skutečnosti jinak než v televizi. „Není to úplně přesné! Na příjmu v ordinaci určitě není jen jedna sestřička a stejně tak u lůžka,“ řekla Aha! se smíchem dcera Hanušové.

Matka amatérka

Bohdana Pavlíková alias Jindra sice před kamerou předstírala porod, opravdový ale nezažila. „Zajímavé je, že teď hraju samé role matek. Ve Švandově divadle jich mám dokonce pět, v Ulici mě to teď čeká. Přitom sama matka nejsem. Když jsem děti mohla mít, nebylo s kým. A když už bylo s kým, příroda rozhodla jinak. Musím brát věci tak, jak jsou,“ svěřila se herečka.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.