Zpěvačka Dasha promluvila o Gottovi a jeho nemoci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zpěvačka Dasha promluvila o Gottovi a jeho nemoci!

Dasha si Gotta velmi váží.
Dasha si Gotta velmi váží. (Aha! – Martin Pekárek, Mediapropictures.cz)

Dashu většina lidí zná především z taneční soutěže StarDance, kde již tradičně doprovází svým zpěvem tanečníky. Pro ni je ale důležitá především spolupráce s Karlem Gottem, ke kterému se dostala v pouhých sedmnácti letech.

Obrovské štěstí a obrovská náhoda

Gottem se Dasha setkala díky soutěži Zlíntalent, kterou vyhrála. Karel poté křtil její CD natočené po vítězství, a když se její profesorka na konzervatoři, bývalá Karlova vokalistka, dozvěděla, že Mistr hledá nové posily do týmu, neváhala, vybrala Dashu a ta se v sedmnácti letech přidala ke Gottovi. Za tuto příležitost je nesmírně vděčná, zpěváka si prý velmi váží a dokonce ji fascinuje.

„Na turné jsem poznala jaká je to osobnost. Myslím, že v naší generaci a branži už nikdo takový není. Za všech okolností je připravený, nic neponechá náhodě, přemýšlí nad vším, co řekne, má velké znalosti nejen v hudební historii, je schopen hovořit o jakémkoliv tématu. Tohle všechno mě fascinuje… Já osobně z Karla cítím velkou laskavost, kterou nejspíš pociťují i ostatní lidé. Jeho přístup k lidem je ohromný. Místo aby si po náročném tříhodinovém koncertu odpočinul, tak si nedal ani nic k jídlu a šel se věnovat fanouškům,“ řekla o Gottovi v rozhovoru pro OnaDnes.

Karel je především prý velký gentleman, který se vždy snaží dodržet to, co slíbí. Zpěvačku překvapil tím, že i přes nemoc dorazil na její koncert, který považovala za opravdu důležitý. Dle Dashy všichni kolegové berou Gotta jako jakousi nedotknutelnou bytost, které se nikdy nic nemůže stát, proto když zpěváka zasáhla nemoc a byl na tom opravdu zle, byli všichni zděšení. „Jeho nemoc nás pak šokovala, ale na druhou stranu jsem si nikdy nepřipouštěla, že by to nedopadlo dobře,“ dodala.

Na video s Dashou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.